Find den bedste seng til dig

Døjer du, som så mange andre danskere, også med dårlig søvn om natten? Vender og drejer du dig tusind gange i løbet af de sene nattetimer, fordi din madras enten er alt for hård eller alt for blød? Ligger dine ben og stikker ud over enden af sengen?
Her kan du finde ud af, hvorfor det er dybt nødvendigt med en god nattesøvn, og hvordan du finder den helt rette seng.

Hvorfor en god nattesøvn er guld værd

Vi ved alle sammen hvordan vi bliver, hvis vi har fået for lidt søvn om natten. Vi bliver pirrelige og rædselsfulde at komme i nærheden af. Vi bider ud efter alle folk, der kommer i nærheden af os, og vi sidder og hænger henover morgenbordet med tunge øjenlåg.
Hvis du ikke har fået en god søvn om natten, så falder din koncentration dramatisk, dine hjerneceller fungerer ikke lige så godt som normalt og du har meget svære ved at indgå i tekniske og lettere svære samtaler. Det lyder ikke præcist som opskriften på en vellykket arbejdsdag, vel?
De fleste danskere har i dag et job, der stiller ret høje krav til ens kognitive ydeevne. På arbejdet er det vigtigt at du er på og du er klar til at løse de problemer, som nu engang måtte dukke op. Og det kan du ikke, hvis dine øjenlåg bliver ved med at falde i og du må læse sætninger i dokumentet igen og igen, fordi du ikke kan huske hvad sætningen begyndte med.
Derfor er en god nattesøvn bogstaveligt talt guld værd. Hvis ikke vi får en god nattesøvn, er vi ikke i stand til at gøre vores arbejde. Og hvordan skal vi så få betalt til huslejen?

Forskellige behov

Samtidig har vi mennesker meget forskellige former for behov, når det kommer til vores valg af senge.
Det kan være, at du har en gammel sportsskade og derfor har en dårlig ryg. Eller brokker din lænd sig, når den ligger på en for hård madras. Og hvordan har dine skuldre det i den bløde skumfidus, du ligger i?
På grund af de forskellige krav og behov, vi stiller til senge, er der derfor også mange forskellige former for senge ude på markedet i dag og det kan være svært for en almindelig civil person at finde hoved og hale i det. Hvilken form for seng skal du egentlig have fat i? Måske er du ikke engang klar over, hvilke behov og krav du har på din seng.
Du kan derfor med fordel drage fordel af denne sengeguro, hvor du får en god guide til de forskellige former for senge. På den måde kan du blive lidt klogere på, præcis hvilken seng det er du har

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *