Badebassin – Ja læs gode erfaringer med badebassin til haven!

Badebassin_Fint-badebassin-til-haven

Sommeren er lige startet og varmen er begyndt at tage fat.

Sidste år i 2018 der havde vi den varmeste sommer nogensinde. Og jeg, konen og mine 2 dejlige drenge, var lige ved at gå til af varme. Så derfor besluttede vi i år, at vi vil købe et badebassin til haven.

Vi har en meget stor have, så vi havde i starten, kig på en rigtig stor nedgravet swimmingpool.

Men da jeg fik det undersøgt nærmere. I forhold til, hvad sådan en swimmingpøl koster, og hvad det kræver at få gravet sådan en ned i haven, samt at gøre sådan en sommerklar når vinteren er forbi.

Og hvilken resurser det kræves, for at holde den ved lige igennem sommeren. Ja det er ikke bare lige, at fylde lidt vand i karet, og så er man badekar. Nej det kræver lidt mere, både penge og kræfter at vedligeholde sådan en swimmingpool. Så vi gik væk fra denne tanke igen, og begyndte at undersøge, hvad der ellers var på marked. Og der kunne vi til vores store glæde se, at der fandtes nogle kæmpe store badebassiner, der er store nok til, at jeg og hele familien kan være i bassinet på samme tid.

Og har drengene et par venner på besøg, ja så er der også plads til dem!

Nu har fået købt sådan en bestway power steel pool på …Ja hold nu fast! Hele 53.231 liter. Så tro mig når jeg siger, det er kanon fedt og der er plads til os alle sammen på samme tid og lidt flere tid.

Nu har der lige været nogle varme dage, som selvfølgelig har gjort, vi skulle ud og nedkøle kroppen i poolen. Og det som jeg så har lært er, at vi skal have en vandslange hen til bassinet. Så vi kan skylde os af inden vi hopper op i poolen. Da man ellers tager en masse græs, og andet skidt med op i vandet. Og det samme har jeg også erfaret, at til næste år, der skal den ikke stå nedenunder et træ (da der er skygge og troede det var smart). Da alle små grene og blade, nu falder direkte ned i vandet. Og det giver selvfølgelig en masse oprydnings og vedligeholdelses arbejde, som jeg godt kunne have været foruden.

Nu sider du sikkert og tænker, at sådan et badebassin på over 53000 liter, det har sikkert kostet kassen. Og nej det har det faktisk ikke. Det har kostet små 10.000 kr. Og det synes jeg faktisk ikke er meget, når man tænker på hvad det giver os som familie (ahh købte dog også en bundsugerrobot, til at rense og støvsuge bassin bunden med. Så helt præcis 12500kr for det hele). At vi alle kan være samlet i haven, med venner og anden familie. Og så hygge os big time, ved at svømme og plaske.

Og når sommeren er forbi, så kan det hele pakkes sammen. Og til næste år kan det hele sættes op igen, og så kan vi starte glæden forfra. Så ærligt, så synes jeg, pengene er givet rigtig godt ud. Og allerede inden sommeren rigtig er kommet i gang, har vi hygget os vildt med vores nye badebassin til haven!

4 kommentarer

 1. najlepszy sklep Svar

  Wow, marvelous blog structure! How lengthy have you ever been blogging for?
  you made running a blog look easy. The total glance of your site is great, let alone the
  content! You can see similar here sklep online

 2. Scrapebox AA List Svar

  Hello! Do you know if they make any plugins to help with SEO?
  I’m trying to get my site to rank for some targeted
  keywords but I’m not seeing very good results.
  If you know of any please share. Cheers! I saw similar text here:
  Scrapebox AA List

 3. Danny95 Svar

  Wow, fantastic blog layout!
  How lengthy have you ever been blogging for? you made blogging glance easy.
  The full look of your website is excellent, let alone the content!
  You can see similar here prev next and it’s was wrote by Liana97.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *