En hel uge med pandekager

Ønsker du at spise pandekager behøver det slet ikke at være noget som er hverken syndigt eller usundt. Tværtimod kan du sagtens spise sunde pandekager. Hvis du går rundt og ønsker en sundere livsstil kan du blandt andet vælge at spise forskellige pandekager, som er sunde og tilmed smager rigtig godt. Fyldet du putter i disse pandekager skal selvfølgelig også være lækkert da det er en stor del af nydelsen. Formår du at lave pandekager, som er meget sunde og fedtfattige vil du formentlig efter et par uger mærke en stor forskel. Det er dog klart, at du også er nødt til at kombinere de lækre pandekager med noget motion da mad i sig selv ikke kan gøre den helt store forskel.

Planlæg dagens pandekage på forhånd

Skal man ændre noget i sit liv eller i sin livsstil er der især én ting der kan hjælpe, nemlig visualisering. For hvis du ser noget visuelt vil du ikke kunne undgå, at det påvirker dig. Netop af den grund er det rigtig god ide at lave en madplan. For så kan du hele tiden se hvad du skal have at spise og det kan i sig selv være en stor motivations-faktor. Lav en ugentlig madplan med pandekager ved at klikke her og læse mere om hvad der skal til.

Brug fedtfattige råvarer til pandekager

Noget af det vigtigste når du laver pandekager er, at du bruger nogle ingredienser som er fedtfattige. Derudover skal de også være meget mættende. For kun hvis de er mættende vil du opleve, at du føler dig sundere og måske endda får et vægttab, hvis det er noget du også ønsker.

Den første gang du laver sunde pandekager bør du vælge nogle, som smager af rigtig meget. Smag er nemlig noget af det vigtigste når man laver mad. Er du ikke vant til at eksperimentere med forskellige smage kan det være svært at vælge hvilke krydderier du skal vælge. For eksempel kan du vælge spidskommen, som er meget udbredt mange forskellige steder i verden. Dertil kan du vælge noget kikærtemel, som smager fantastisk og har en god tekstur. Alternativt kan du også sætte nogle kikærter i blød, koge dem og dernæst blende dem. Denne tekstur kan du så tage i dine pandekager og det vil helt sikkert smage fantastisk. Skal du have lidt farve i dine pandekager kan du vælge at hakke noget persille og blande det med resten.

 

4 kommentarer

  1. sklep online Svar

    Wow, wonderful weblog layout! How lengthy have you been blogging for?
    you make blogging glance easy. The total look of your website
    is wonderful, let alone the content! You can see similar here e-commerce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *