Bedroller og opbevaringskasser – Hvad kan de bruges til?

Bedroller_Opbevaringskasser

Ved du hvad en bedroller er?

Og ja du har ret, det er lige som de opbevaringskasser man kender, men hvor denne bedroller bare har hjul i bunden af kassen, og derfor navnet bedroller.

Hvad kan man bruge sådan en bedroller til?

Bedrollers kan bruges til mange forskellige opbevaringsopgaver. Men bliver tit brugt af kvinder, til opbevaring af deres sko. Og det der gør disse bedrollers så perfekte er, at der er låg til, så der ikke kommer støv ind i kassen. Og så er der så hjul på, så man nemt og enkelt kan rulle kassen ind under sengen.

Ja det vil sige, du placerer 5-10 par af dine favorit sko, som du plejer at have på, når du skal fint i byen. Og så ruller du dem ind under sengen. Og så er de nemme at finde frem, når de skal bruges igen. Og da kassen er gennemsigtig, så bliver det bare endnu nemmere når du skal finde dine ynglingssko. Og så bruger du også pladsen optimalt under sengen, hvor du jo alligevel har ledig plads.

Der findes også nogen der f.eks. har bygget om på 1 salen derhjemme. Og så har de fået lavet en skunk, hvor de har lavet noget hulrum som gør. At de kan købe nogle store bedroller, og så rulle dem ind i dette hulrum. Og på den måde, opbevarer de nemt vintertøj, julepynt, overtøj og meget andet, som man har brug for at få gemt væk. Og hvor man også rigtig gerne vil have, at det skal være nemt, når det skal frem igen. Og det er lige præcis nemt at finde frem igen, da kassen er på hjul og lige til at rulle frem.

Disse bedrollers kan også bruges ude i erhvervslivet. Da de kan klare helt op til 120 graders varme. Og helt ned til -40 grader. Så det vil sige, at har du et stort kølerum til madvarer. Så kan du faktisk købe nogle af de store bedrollers. Og så opbevare disse madvarer i sådanne opbevaringskasser. Og hvor du så også bliver fri for, at gå rundt og bære på disse tunge kasser. Da det jo er plastkasser med hjul, og derfor rigtig nemme at rokere rundt med.

Hvad størrelser fås de i?

Det jeg kender til er 2 gængse størrelser. Hvor den ene er de store bedrollers og så findes den også som en lav bedroller. Og de store kan rumme omkring 70 liter. Hvor de små rummer omkring 31 liter.

Men med disse 2 størrelser, så har man faktisk også det man skal bruge, når man har brug for opbevaring i soveværelset, eller mange bruger dem også til legetøj i børneværelset. Og de er faktisk også super gode til værkstedet. Ja du kan stort set bruge dem overalt, hvor noget skal opbevares.

Er sådanne bedrollers dyre?

Om de er dyre sådanne bedrollers, er faktisk meget enkelt at svare på. For nej det er de ikke. De koster mellem 100-200kr stykket. Så det er en pris, hvor vi alle kan være med. Så skal du i gang med et større oprydnings projekt derhjemme. Så er det bare op med læderet, og få købt en 5-10 bedrollers, og så er du klar til at gå i gang og få styr i roddet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *