2 råd til at spare penge på budgettet

Har du styr på dit husholdningsbudget? Gør det til en vane at tjekke dit budget mindst én gang om året. Ofte kan der være mange penge at spare ved at kigge på for eksempel forsikringer, telefonabonnementer, priser på a-kasse, dine dagligvareindkøb og så videre.

Læs med her og få nogle gode råd til, hvor du kan spare penge.

Find en billigere a-kasse

Inden du begynder at se på dine mad-boner og ændrer på dine indkøbsvaner, kan du med fordel kigge på nogle af de større udgifter på dit budget. Start for eksempel med dine telefonabonnementer.

Der findes mange forskellige udbydere af telefonabonnementer og prisen på abonnementerne ændrer sig hele tiden. Kig på dine gamle regninger og få overblik over, hvad du betaler for. Der er ingen grund til at have fri SMS, hvis du aldrig sender beskeder.

Det samme gælder streamingabonnementer. Overvej om du reelt har brug for dem. Det er ofte meget nemt at opsige sit streamingabonnement. Tilmeld dig i stedet de forskellige tjenesters nyhedsbreve og tegn abonnement, når der er en serie, som du gerne vil se. Det er heller ikke dumt at kigge på dit medlemskab af a-kassen.

Du er ikke forpligtet til at være medlem af en bestemt a-kasse. Du kan faktisk selv vælge frit mellem alle danske a-kasser, så hvorfor ikke vælge den billigste? Find a-kasse pris i dag.

Spar på udgifterne til bilen

Bilen er også et sted, hvor du kan spare penge på budgettet. Den oplagte, men også ret dyre løsning, er at skifte bilen ud, med en der er billigere i indkøb og billigere i drift. Men du kan også spare penge på andre områder, som vedrører din bil.

Kig for eksempel på din bilforsikring. Gør det til en god vane at gå alle dine forsikringer, også den til bilen, igennem én gang om året. Udvælg nogle forsikringsselskaber og lad dem give dig et tilbud på bilforsikringen.

Her kan der sagtens være mange penge at spare. Overvej også om du kan spare på driften af bilen. Betaler du for eksempel for at få opbevaret dine sommer- og vinterdæk? Eller føler du, at du betaler overpriser til dit lokale værksted? Undersøg om der er andre værksteder, der har forstand på dit bilmærke og undersøg deres priser.

Der kan også være en del at spare på dit autohjælp-abonnement. Autohjælp er den service, der kan sørge for starthjælp, hvis du for eksempel går i stå på vej til arbejde. Autohjælpen kan også sikre dig en lånebil, hvis din egen bil er på værksted. Din autohjælp kan sørge for, at din bil bliver bugseret til nærmeste værksted, hvis uheldet er ude.

Autohjælp er altså en super vigtig service, men det betyder ikke, at der ikke kan være penge at spare på at vælge den helt rigtige serviceudbyder.

Find de billigste priser på autohjælp og sørg for, at den serviceudbyder, du vælger, lever op til de krav, du har til autohjælp. Kører du ofte i udlandet, har du for eksempel brug for en udbyder, der også opererer uden for landets grænser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *