Udvid dit outfit 

Udvid dit outfit 

Skal man på vej til bryllup og ønsker at have dit oufit er perfekt? Så kan løsningen for en være et slips. hos os forhandler et stort udvalg af adskillge forskellige typer af slips hos BalderClothes finder man brede slips, som en spasmager vil ønske eller tyndeslips til en som ønsker at se godt ud når man skal ind til jobsamtale. Her kan du uden tvivl finish sit look med en slipsenål, som let og elegant organisere ens slips og gør at din look er perfekt.  

Skal man til jule tam tam med vennerne? 

En af de typiske situationer man benytter slips er hvis man mødes om den traditionelle julemad sammen med kollegaerne til jule tam tam, her har BalderClothes den perfekte mulighed til dig der ønsker med et alternativt juleslips. Her har vi et sort udvalg af slips som går lige ind til julefrokosten. Her har balderClothes slips med coole motiver.  

Elsker du at gøre dig lækker? 

Om man er underviser, direktør eller noget helt 3. så kan slipsenålen være ens fortrukne valg for at få dit look til at hænge sammen. Slipsenålen er til dig der særdeles ønsker at gøre noget mere ud af dit look. Her kan det være sejt at farvekombinere slipsenålen med dit ur, så hvis du har et guld ur, så vælg en guldslipsenål, så ens outfit er velovervejet og at ens viden på tøj skinner igennem og vilimponere dine familie 

Brug for rådgivning 

Hos os ser du et vældigt sammensætning af slips i flere afstøbninger. Her kan vi guide en til hvilket slips, der passer sammen med hvilke bukser. Så du får en second opinion eller en anbefaling om hvad der kan passe smart sammen. balderClothes har igennem en længere periode dyrket slips og ved dermed hvad, som er klogt at vide og hvad man skal tænke over, når man skal vælge et slips.  

Det ideele valg 

BalderClothes værdsætter kvalitet og du kan finde at de fleste af BalderClothes slips er lavet i silke, så det er let for dig at binde. Her opdager man på samme tid at vores slipsenåle er i elegante og stilrent design. Så du er sikker på at slipset ej er irriterende for dig eller være for meget. Med en slipsenål finder du en smart accessorie, der er let for dig at benytte. BalderClothes udvalg heraf er i guld og sølv, så den 100 % er synlig på slipset, så man kan se den ekstra detalje man har påført sit look.  

Den praktiske løsning 

Man bør ikke kun vælge en slipsenål for at sammensætte stilen, en slipsenål kan assistere dig, hvis de første par snaps er kommet indenbords. Slipsenålen hjælper dig nemlig også med at organisere slipset, så slipset ikke hopper ud til den ene side og dermed gør dit slips skævt. 

tonsvis af farver 

Er du den festlige type, som nyder farver i ens påklædning og har ledt efter hjemmeside, hvor du kan få slips i tonsvis forskellige farver? Så bør man ej søge længere, vi har slips i mange farver og sammensætninger. Både med polkaprikker og med helt klassiske slips med en farve som er gennemgående i slipset. Vil du have noget helt specielt eller specifikt? Hvis man har etønske til hvordan ens slips bør se ud eller man har et motiv i hovedet med et speciel mønster eller farvekombination. Kan man forhøre det ønskede slips ved BalderClothes og vi vil gøre alt for at få det hjem til en! 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *