Thy nationalpark på fotoplakater

Thy har en af Danmark største og smukkeste nationalparker og når man har været her kan man ikke undgå at komme hjem med mange smukke billeder, hvad end man blot har taget dem med telefonen el. et rigtig spejlreflekskamera.

Disse smukke billeder man selv kan tage i Thy Nationalpark er oplagte at få fremkaldt som fotplakater, fot på lærred eller andre fotoprodukter og vil være et fint personligt minde om en ferie el. en tur i den smukke nationalpark. Her kan du læse om hvordan du får lavet din egen fotoplakat med et billede fra Thy nationalpark.

Lav din egen fotoplakat

Det kan gøres i tre meget simple steps når du ønsker at få lavet en fotoplakat. Følg step-by-step guiden herunder for at lave din egen fotoplakat:

  1. Start med at finde en leverandør af fotoplakater, foto på lærred el. hvad du ønsker at få fremkaldt dit foto på. Det kan du eksempelvis gøre på denne side.
  2. Dernæst skal du finde ud af hvilket foto du gerne vil have fremkaldt som fotoprodukt. Gennemgå dine billeder fra Thy og overvej evt. om du også skal lave nogle fotogaver samtidig.
  3. Upload dit foto til den valgte leverandør, tilpas og betal. Nu skal du bare vente på at din fotoplakat bliver leveret til døren og du har et smukt stykke vægpynt du kan hænge op el. en god gave at give til dem du havde oplevelsen med.

Sådan tager du det smukke foto

Ligesom når man taler bolig og siger: beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed, så kan man på samme måde med fotos sige: lys, lys, lys. Det er nemlig først og fremmest lys det handler om når man vil tage et godt billede.

Det bedste foto tages med lys i ryggen af fotografen el. som minimum med siden til. Dernæst kan indstilling på telefonen/kameraet også have betydning, men her er der som regel en masse gode standardindstillinger at vælge imellem.

Det vigtigste er lyset, har du godt lys går du sjældent helt galt i byen med dit foto.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *