Sådan kommer du af med skadedyr i haven

Det er enormt irriterende, når skadedyrene indtager haven, og du kan ikke rigtig gøre noget. De har valgt din have som bosted, og det eneste, som du kan prøve, er at sætte fælder op, og det er noget, som næsten aldrig virker.

Rottefælder eller andre former for fælder er virkelig ikke til megen hjælp, og du vil bare gerne have disse dyr ud af din have, så du kan begynde at plante dine yndlingstræer, -planter og -blomster.

Der er en udvej, som du selvfølgelig skal læse en del op på og undersøge grundigt inden, at du giver dig i kast med det. Læs videre for at finde ud af, hvordan du rigtig kan komme af med de irriterende dyr og komme til at plante igen.

Invester i et luftgevær

Det lyder måske drastisk ligefrem at gå ud og investere i et luftgevær, men det giver utrolig god mening, idet skadedyrene ikke så tit responderer så godt på fælder og diverse gifte.

Hvis du anskaffer dig et luftgevær, så vil du kunne ramme præcist, så du bare skræmmer dyret, i stedet for at det vil lide, som det kan risikere i en fælde eller ved gift. Men nu tænker du måske: må man skyde med luftgevær i haven? Og her er det lidt kompliceret.

Du skal nemlig sørge for, at der ikke er hverken mennesker, andre dyr eller naboers ejendele, der kan blive ramt af skuddet og først der, må du skyde med luftgevær i haven

Plant haven igen, når skadedyrene er væk

Så nu har du sørget for, at der er styr på sagen med skadedyrene, og nu kan du igen investere i nogle buske, blomster og måske hurtigvoksende bunddækkeplanter. Så ved du i hvert fald, at de når at vokse op, uden dyrene kommer og ødelægger dem.

Det er rart, når du ikke behøver at tænke på, at din have bliver ødelagt, fordi der er nogle små dyr, som har bosat sig i haven.

Du kan igen slappe af, anlægge en flot have og bruge haven som et sted, hvor du virkelig kan være dig selv, uden at du skal bekymre dig eller tænker på forstyrrende elementer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *