Hop af nettet og ud i haven

Rigtig mange danskere er for lidt ude i haven og ønsker at tilbringe tiden der endnu mere. For mange går haven hen og bliver en sur pligt frem for en sand fornøjelse, hvilket er en kæmpe skam. Der er rigtig mange ting, du kan lave alene og sammen med familien i ude i haven. Derudover er det jo også ufatteligt sundt for krop og sjæl at være i et vis tidsrum ude så ofte som muligt og helst dagligt. Vi vil komme ind på idéer til dig eller jer som familie i følgende artikel her i forhold til, hvordan I kan tilbringe mere tid ude i jeres have.

Gør jeres have rar og personlig

I skal først og fremmest sætte tid af til at gøre jeres have til jeres. Få fjernet alt det I ikke kan lide og få tilført noget af jeres personlighed i haven, så I får lyst til at være der og kan slappe af. Det er forskellige, hvad man er til, fra familie til familie. Sådan en ændring af en have kræver både tid og overskud, og det er de færreste der har et hav af det i vores moderne samfund. Men det er helt klart det hele værd at sætte en weekend eller nogle feriedage af til. Da det at tilbringe nogle timer udendørs kan have så stor indflydelse på et generelt sundere helbred samt mere overskud til hver enkelt.

En god idé til en aktivitet er at få investeret i og sat et drivhus op sammen som familien. Allerede der har i tilføjet noget hyggeligt og meningsfuldt til haven. I har også en aktivitet, I kan være fælles om som familie. Nemlig plantningen af diverse grøntsager og frugter. Dette er også ofte en spændende proces for børn, og ved at give dem ansvaret også for noget, I vil have til at gro, vil de med stor sandsynlighed også få glæde ud af idéen og stolthed. Dermed kan I også have en samtale om dét at gøre noget for et grønnere miljø. Du kan læse meget mere om drivhuses priser og kunnen. Find selvvandingskasse, hvis I ikke får klaret vandingen selv eller bare er fan af den geniale opfindelse.

Køb jer færdige hækplanter

Hvis I inderlig som familie ønsker en grønnere, mere hyggelig og bare hjemlig have, men bare ikke er gør-det-selv typerne med de grønne fingre, er der ingen grund til bekymring. I kan skaffe jer kraftige, færdige hækplanter i lige jeres ønskede højde. Ja, hække, der er plantet i forvejen, så I ikke skal vente i 100 år, før en hjemmegroet hæk har vokset sig høj nok til at dække for naboer eller forbipasserende. Se udvalget af ligusterhæk priser og læs meget mere. Der er også så meget andet nyttigt at bruge tiden på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *