Brug tiden i haven fornuftigt

Når vejret er godt, kan du endelig bruge din tid i haven, og når du så er i haven, så er det en god idé at bruge tiden på de ting, som du har fået udskudt lidt for længe nu. Så er der nemlig plads til rent faktisk at bruge den.

Din have er det sted, hvor du kan slappe af, og du kan først slappe af, når du har plantet haven, sådan at den ser ud lige, som du gerne vil have den. Så når det er godt vejr, brug derfor tiden på at gøre haven til dit yndlingssted.

Det kan du gøre på mange forskellige måder. Du kan anskaffe dig det helt rigtige borde-stole sæt til haven, anlægge en lille dam eller plant nogle nye planter. Læs med her, og find ud af, hvordan du gør haven til yndlingsstedet med nye træer.

Plant træer, der pryder udsynet

Havens helhedsindtryk starter allerede, når du står indenfor og kigger ud på den, og der er nogle ting, som du kan gøre, for at få det helt rigtige udtryk i haven, og som også giver dig noget hvert år.

Plant et Guldborg æbletræ, som både er utrolig flot, når det blomstrer til foråret, og så giver det også enormt gode æbler til efteråret, så du kan diske op med en lækker æbletærte eller æblekage til eftermiddagskaffen.

Æbletræer er træer, hvor der kommer smukke blade og blomster på, som virkelig vil give et godt udtryk til haven. Så næste gang, du planlægger at omlægge haven, så tænk på at plante et æbletræ.

Kirsebær bliver ved med at give

Et andet slags træ, som også er en klar investering til den have, som du vil ende ud med at blive utrolig glad for, det er et kirsebærtræ. Ikke nok med, at det er et flot, stort træ, der vil se smukt ud i enden af haven, så giver det også mange frugter.

Der er dog én ting, som du skal være opmærksom på, når du køber et kirsebærtræ, og det er, om du vil have sure kirsebær eller søde kirsebær. Der er nemlig en forskel på smagen i kirsebærene i forhold til sorten, ligesom der er med et æbletræ.

Så når du tager ud i din have for at opholde dig i den, så burde du overveje at investere i nogle planter, som du ved, at du vil blive glad for, og som også vil give en rigtigt flot have i sidste ende.

Det betyder nemlig meget, om vi har noget flot at ikke på, i forhold til om vi opholder os i haven. For hvis ikke vi er tilfredse med udseendet eller andet, så er det også svært at slappe af og hygge sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *