Print billigere med en laserprinter

Print billigere med en laserprinter

På trods af at den digitale verden udvikler sig med hastige skridt, så er der stadig behov for at printe en gang i mellem. Hvis du står og mangler en ny printer, kan du overveje om det skulle være en laserprinter.

Der er stor forskel på laserprintere og blækprinter, og der er fordele og ulemper ved begge. Derfor kan det være en god idé at undersøge, hvilken printer der kan dække dit behov bedst.

Sådan fungerer en laserprinter

En laserprinter bruger lasertoner og til forskel fra blækpatroner, så er lasertonerne tørre, idet de består af pulver. Printeren printer ved at varme papiret og tonerstøvet op, og herefter bliver teksten “brændt” på papiret.

Det kan virke teknisk kompliceret, men det er også en anden teknologi. Denne teknologi er mest oplagt til tekst og ikke så meget til billeder. Det er også værd at overveje, når du skal vælge printer.

Afhænger af dit printerbehov

En laserprinter er dyrere at købe fra ny, men til gengæld er den billigere at printe med. Lasertonerne holder til flere print, end en standard blækprinter.

Det betyder også at man ikke skal udskifte tonerne lige så ofte. Dog skal man huske at det koster mere at købe tonerne. Derfor bør du overveje, hvor meget du regner med at bruge printeren.
Er det ikke så meget, er en blækprinter måske bedre at vælge.

Hurtigt og præcist

En stor fordel ved laserprintere, er at de printer hurtigere end blækprintere og de er helt tørre, når papiret kommer ud.

Derfor skal du heller ikke være bange for at der kommer smuds på dit print.

Tonerne tørrer heller ikke ud, ligesom blækpatroner, så du kan bruge dem helt til slut. En laserprinter er især oplagt til erhvervsmæssige sammenhæng, da det ofte er her man printer meget. En populær toner er Brother toner, da de sælges meget i Danmark.

6 kommentarer

 1. vpn coupon 2024 Svar

  Howdy, i read your blog occasionally and i own a similar one and i was
  just curious if you get a lot of spam remarks? If so how do you reduce it, any plugin or
  anything you can suggest? I get so much lately it’s
  driving me mad so any assistance is very much appreciated.

  My web page vpn coupon 2024

 2. vpn code 2024 Svar

  I am sure this piece of writing has touched
  all the internet viewers, its really really fastidious piece
  of writing on building up new webpage.

  Also visit my web-site – vpn code 2024

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *