Vælg den rette støvsuger

Er du på udkig efter en ny støvsuger? I så fald er der nogle få ting, du skal overveje, inden du køber en. Der findes mange forskellige typer støvsugere, både de ledningsfrie, støvsuger med pose, poseløs støvsuger og robotstøvsuger.

Støvsuger med pose

Den traditionelle støvsuger med pose er stadig den mest populære type. De er typisk mere kraftfulde end andre typer og kan holde i mange år, hvis de vedligeholdes godt. De kan dog være lidt besværlige at rengøre, fordi du skal skifte posen, hver gang den bliver fuld, som er en merudgift.

Poseløs støvsuger

Støvsugere uden pose bliver mere og mere populære, bl.a. på grund af deres lavere driftsomkostninger. De er også nemmere at rengøre, fordi du ikke behøver at udskifte posen, men de kan være en smule rodet, når de skal tømmes og rengøres (medmindre du bruger en luftrenser). Sørg for at der masser af plads til skudt og snavs. Jo større plads der er, jo sjældnere skal den tømmes. Læs mere på denne her side.

Den ledningsfrie støvsuger

Den ledningsfri støvsuger er et godt valg, hvis du har et lille hjem eller begrænset opbevaringsplads. De er også meget praktiske at bruge, men de har tendens til at være mindre kraftfulde end andre typer støvsugere. Den er især god til børnefamilier, hvor der ofte bliver spildt lidt rundt omkring, hvor en ledningsfri støvsuger er praktisk og nem at anvende.

Robotstøvsuger

En robotstøvsuger kan være den perfekte løsning, hvis du ikke har tid til at rengøre dine gulve manuelt. De er typisk dyre, men de kan spare dig en masse tid og kræfter. De er også gode for folk med allergi eller astma, da de hjælper med at reducere mængden af støv og allergener i dit hjem.

Det gode ved robotstøvsugere er, at du vil få støvsuget mere, end du vil gøre med den traditionelle. For når man kommer hjem fra en lang arbejdsdag, så er det sidste man orker at støvsuge. En robotstøvsuger kan du time til at starte på et bestemt tidspunkt på dagen, eventuel imens du er på arbejde, så du altid kommer hjem til et rent og nydeligt hjem.

Hvilken skal du vælge?

Det kan være svært at vælge, hvilken type støvsuger, du bør vælge. Men først bør du læse om de forskellige modeller, derefter bør du kigge på dit behov for støvsugning og derudfra vælge, hvilken type der kan opfylde dine behov. Du bør også kigge på størrelsen og prisen, for der er også stor forskel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *