Lav en hyggelig hundeseng til din bedste ven

Vores hunde fortjener alt det bedste. Hvis du har en hund derhjemme, som synes det er lidt for hyggeligt at sove inde ved dig frem for hundekurven, så er det måske på tide med et makeover. 

Man kan gøre rigtig meget ud af hundesengen for at gøre sovepladsen ekstra attraktiv for ens firbenede ven. I denne artikel hjælper vi dig godt i gang med dit næste DIY projekt til hunden. 

Vælg en hundeseng

Hundesenge findes der utallige varianter er. Du kan finde alt fra måtter, kurve og endda små huse. Alle hunde har hver deres præferencer, og det er ikke sikkert alle hundesenge er et hit. Du kender bedst selv din hund, men vi anbefaler at du finder en blød hundeseng med god plads. 

Mange hunde foretrækker hundesenge med en forhøjning omkring kanten, så de kan putte sig i en form for “rede”. Hundesengen skal nemlig være et trygt sted for din hund, hvor den har lyst til at falde til ro. 

Puder i sengen er et hit

Ligesom du sover med puder i sengen, så elsker mange hunde også at putte med puder. Puden kan bruges som en forhøjning i sengen eller som hundens hovedpude. Køb en lækker hundepude i memoryfoam, som former sig efter hundens krop. 

Se her og shop et bredt udvalg af hundesenge, hundepuder og alt slags udstyr, som din hund kunne have brug for. 

Forær hunden noget som dufter af dig

Mange hunde føler sig langt mere trygge, når de er tæt på deres ejer. Du kan med fordel forære din hund en gammel T-shirt, et par sokker eller en puttebamse, som dufter af dig. 

Så har hunden noget at sove med, som giver den tryghed, når den skal sove alene væk fra sin mor eller far. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *