Hvad er en landing page?

Hvad er en landing page?

En landing page kan have 2 betydninger, det kan både være et udtryk for den side din kunde kommer ind på som den første på din hjemmeside, men det kan også være en side man laver specifikt til en bestemt kampagne.

Uanset om det er den ene eller den anden, så er det utroligt vigtigt at den er lavet på en måde så den får dine besøgende til at blive nysgerrig, interesseret og have lyst til at kigge videre på din hjemmeside. Hvis din landing page er en del af en kampagne, kan man også sætte den op på en måde så man sælger direkte igennem sin landing page.

Et eksempel kunne være at jeg som webbureau gerne vil sælge nogle flere hjemmesider. Jeg laver derfor en kampagne på Facebook, og måske Google Ads i håb om at få en masse besøgende til at finde præcis min hjemmeside via annoncer. Jeg tilbyder måske:

Hjemmesidedesign

Kodning af hjemmesider

Hastighedsoptimering af hjemmesider

SEO Optimering

Google Ads

Grafisk Design

Hvis man blot linker alle som ser ens reklame for hjemmeside design til ens forside er der relativt stor sandsynlighed for at en del af disse ryger fra, inden de overhovedet har taget et reelt kig på din hjemmeside.

Vi er blevet super dovne, og dine kunder gider ikke at skulle til at lede efter det de kom efter, de vil have det serveret på et sølvfad. Heldigvis er det intet problem, du laver bare en kampagne specifik landing page.

Sørg for at din landing page bruges præcist til det din annonce indikerede, og at du holder interessen hos dine besøgende.

Sæt gerne nogle Call to Action op, og måske en lille gratis version eller noget andet hvis de tilmelder sig dit nyhedsbrev. Selvom din kunde ikke er klart til at købe lige nu, kan det sagtens være de skal bruge en hjemmeside inden for en nær fremtid, så kan du sørge for at være frisk i deres erindring via nogle gode nyhedsbreve som du sender ud løbende.

Det kan også være du kan motivere dine besøgende, ved at smide en timer på din landing page, og spille lidt på de psykologiske faktorer i at dette gode tilbud udløber altså lige om lidt. Du kan opsætte forskelige landing pages til samme tilbud, og eksperimentere lidt med hvad der virker bedst, på denne måde kan du måske øge din konverteringsrate.

Jeg har iøvrigt fundet en guide her til hvordan du laver den perfekte landingpage. Jeg kan godt afsløre på forhånd at det handler om at gøre det nemt for brugeren, motivere og engarere og så skal din side selvfølgeligt være lavet som Mobile friendly, eller mobile first da det er mere end halvdelen af dine besøgende som kommer fra en mobiltelefon. 

7 kommentarer

 1. najlepszy sklep Svar

  Wow, wonderful blog structure! How long have you been running
  a blog for? you made running a blog look
  easy. The whole look of your site is magnificent,
  as smartly as the content material! You can see similar here najlepszy sklep

 2. vpn coupon code 2024 Svar

  Hey There. I found your blog using msn. This is
  a really well written article. I will make sure to bookmark it and
  return to read more of your useful information. Thanks for the post.

  I’ll certainly comeback.

  Also visit my web-site; vpn coupon code 2024

 3. vpn 2024 Svar

  Hey there! Quick question that’s completely off topic.
  Do you know how to make your site mobile friendly?
  My weblog looks weird when browsing from my iphone4. I’m trying to
  find a template or plugin that might be able to resolve this
  issue. If you have any recommendations, please share.
  Thank you!

  My blog post – vpn 2024

 4. vpn coupon 2024 Svar

  This is very attention-grabbing, You’re a very skilled blogger.
  I’ve joined your feed and look forward to in quest of extra of your
  magnificent post. Also, I’ve shared your web site in my social networks

  Also visit my homepage :: vpn coupon 2024

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *