Hvad betyder SEO og hvad skal man vide

SEO er en forkortelse for Search engine Optimization på Dansk betyder det søgemaskineoptimering. Det omhandler optimering af hjemmesider for bedre placeringer i søgemaskiner som Bing og Google.

 

For at opnå bedre placeringer skal man, have fat i lidt som forståelsen af: Sidetitler og meta beskrivelser. Linkbuilding her under dofollow links, nofollow, sponsored mv. Ankertekster og linkjuice, samt særligt intern linkstruktur. SEO tekster er hjertet, der får det hele til at trække, sammen med andet godt indhold som videomateriale og billeder. Teksterne skal være sat op korrekt og her hjælper det at forstå sidetitlen, htag som, h1, h2, h3. Der er nok at se sig om med, forglem heller ikke hastigheden på din hjemmeside, da det også er en vigtig ranking faktor. En god portion viden om google search console og google my business med hensyn til lokal seo. Andet til tracking som analytics eller seo værktøjer. Her er du godt i gang med begyndelsen for så kommer der mere nørdede trick med Schema opmærkning, alt tags, og særligt det at bygge en niche frem for en hjemmeside der berører mange forskellige emner. 

 

Organisk trafik og effekten

 

Når først du lander med topplaceringer, så får du naturligvis meget mere trafik og mange flere kunder. Er din hjemmeside samtidig forbedret så den sælger bedre, ja så vil det have en dobbelt effekt. Faktisk kan det være ret vildt når den organiske trafik kommer som en stormflod. Man kan ikke sådan rigtig bremse det eller lige skrue ned, det vil vælte ind med kunder samtidig med man skruer ned for dine annoncekroner. Efter halv snes måneder så vil din investering være tjent hjem igen. 

 

Hvad koster SEO

Det er forskelligt hvad SEO koster fordi det afhænger af konkurrencen på de relevante søgetermer. Indhent forskellige tilbud –  en ide kunne være, at prøve en rådgiver fra et seo firma der består af en freelancer, se JoneSEO. God SEO er at skabe godt indhold på sin hjemmeside, så hvor meget godt indhold har du i forvejen og er det struktureret korrekt i forhold til søgemaskineoptimering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *