Bliver sølv stadigvæk brugt i dag?

Ædelmetaller er nok en af de ældste investeringer, vi kan komme i tanke om. Der er også en god grund til at det af mange kaldes for en god investering. Vi mener ikke nødvendigvis det samme, vi præsenterer blot argumenterne.

Tager vi sølv som eksempel, så er det vigtigt at vide, at sølv kan deles op ved at blive smeltet om til andre ting, og så er der en begrænset mængde af det i verden. Derudover skal man huske, at sølv bliver brugt til alle mulige ting, og der vil derfor næsten altid være efterspørgsel efter det. Det største problem er bare, at det fylder relativt meget, hvis man sammenligner det med guld, og dette gør det relativt svært at handle med. Snakker man dog om små beløb, så er det ikke noget problem. Problemet er dog blevet løst med kryptovalutaer, som mange kalder for det digitale guld (bitcoin) og digitale sølv (litecoin).

Det store spørgsmål er dog, om sølv bliver brugt til noget i dag. Bruger man det til at handle med i Danmark? Egentlig ikke. I princippet kan du godt sælge dit sølv til markedsprisen for noget andet, men så skal du finde en køber af sølv samt sælger af noget andet, hvis I skal lave en byttehandel. Du får den bedste kurs ved at sælge det til markedskursen, men hvis du smutter ned i et vekselbureau, så køber de selvfølgelig dit sølv for under markedsprisen. Det er måske derfor ikke så relevant i Danmark, men fordelen er selvfølgelig at man altid kan komme af med det. Heldigvis er det dog muligt at investere i digitalt sølv i form af CFD’er, som man kan handle på diverse platforme. Hvis du ønsker at lære mere om investeringer i ædelmetaller, så kan du tjekke https://metals.dk/ ud, hvor der findes en guide til denne form for investering.

5 kommentarer

 1. najlepszy sklep Svar

  A fascinating discussion is worth comment.
  I believe that you need to publish more about this subject matter, it
  may not be a taboo subject but typically folks don’t speak about such subjects.
  To the next! Kind regards!! I saw similar here:
  Sklep

 2. najlepszy sklep Svar

  Howdy! Do you know if they make any plugins to assist with SEO?

  I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not
  seeing very good results. If you know of any please
  share. Cheers! You can read similar blog here:
  Dobry sklep

 3. GSA List Svar

  Hello! Do you know if they make any plugins to assist with SEO?
  I’m trying to get my website to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good gains.
  If you know of any please share. Thanks! You can read similar blog here:
  GSA Verified List

 4. Backlinks List Svar

  Howdy! Do you know if they make any plugins to assist with
  Search Engine Optimization? I’m trying to get my website to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good success.
  If you know of any please share. Thanks! I saw similar blog here: Backlink Portfolio

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *