Find rav om natten med en ravlygte

Når jeg kommer hjem fra job, så får jeg typisk energi af, at familien er samlet om en aktivitet, som engagerer os alle sammen. Her forleden havde jeg lygter til rav med hjem til alle i familien. Lygter til rav stimulerer både den indre detektiv og det indre naturmenneske. Lygter en designet på en sådan måde, at de kaster et ultravioletlys, som får rav til at lyse op i en grøn farve, så du ikke er i tvivl, om det er rav, der ligger imellem de forskellige typer strandsten ved kysten. Du kan se flere rav-relaterede produkter hos ravfund.dk. Det er faktisk et ret kønt syn, når lyskeglen oplyser de våde sten i mørket. Man bliver ligesom bevidst om, hvor mange skatte som naturen gemmer på – lige der foran ens fødder.

Vi fyldte lommerne – Lygter til rav
Bortset fra en enkelt våd sok, så fik vi faktisk fyld lommerne med rav. Min ældste pige har besluttet sig for at kreere en rav-halskæde, som vi skal have hængende på væggen i stuen. Hun er allerede begyndt at læse på teknikker med nål og tråd. Lygter til rav er en rigtig god familie-aktivitet – også selvom du måske ikke er inkarneret rev-entusiast i hverdagen. Det handler nemlig mere om at blive overrasket. Lygter til rav taler til min indre skattejæger-mentalitet. Det er altid med spændthed, at vi prøver vores lygter til rav af på en ny lokation. Måske gemmer der sig rav, der er formet eller bearbejdet af tidligere folkefærd – hvem ved?

Kom nu op af sofaerne folkens – Lygter til rav
Her kommer et stille opråb – Kom nu op af sofaerne folkens! Kom ud og mærk naturen og stå ansigt til ansigt med den på tæt hold. Der er så meget sanselighed og fællesskab i at finde rav sammen. Der er både fortid, nutid og fremtid i aktiviteten, og det siger noget om vores færden her i verden. Rav er trods alt flere tusinde år gammel, og det sætter tanker og snakke i gang, som er sunde at have. Lygter til rav er en aktivitet, som både har dybde og nysgerrighed iboende i sig. Prøv det af!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *