Få råd til det du drømmer om

Går du og drømmer om at invitere hele familien med på jeres drømmerejse? Eller drømmer I om at holde det perfekte bryllup for hele familien og alle vennerne? Så læs med her og få nogle gode tips til, hvordan du kan finansiere det I drømmer om.

Den hurtige: Lån pengene

Den nemmeste og absolut hurtigste måde at få finansieret dine drømme på er at låne pengene. Det er nemt, sikkert og hurtigt at optage et kviklån på nettet. Ofte behøver du slet ikke at stille sikkerhed for lånet. Det kan dog være lidt af en jungle at finde frem til det rette lån.

Har et lån lave afdrag, betyder det ofte at rentesatsen er høj. Derfor er det altid vigtigt, at du researcher grundigt og er helt med på, hvor hurtigt du vil være i stand til at betale lånet tilbage, og hvor mange penge du kan betale i afdrag hver måned. Er du i tvivl om, hvad du skal kigge efter, så hold altid øje med ÅOP, de årlige procentvise omkostninger, på de forskellige lån.

Det er ÅOP der angiver, hvor meget dit lån koster mere end størrelsen på de månedlige afdrag.

Den langsomme: Sælg ud af pulterkammeret

Der er selvfølgelig alternative måder at få finansieret sin drømmerejse eller bryllup på. Den er dog lidt langsommere. Brug en weekend sammen med familien og ryd ud på loftet, garagen, i pulterkammeret, i skabe og skuffer. I har helt sikkert masser af gamle ting, som andre vil give penge for.

Guld og sølv kan sælges pr. vægt. Lækkert mærketøj eller velholdt børnetøj og legetøj er der altid et marked for i forskellige apps. Faktisk kan det meste sælges. For eksempel er der et helt marked for ødelagte smykker og perlekæder, som rigtig mange kreative mennesker er galde for.

Brug fantasien og prøv jer frem. Begynd med markedspladser på de sociale medier. Det kræver en smule tålmodighed, men I kan sagtens skaffe en del penge på denne måde.

Den heldige: spil lotto

En anden måde at skaffe penge på er at deltage i konkurrencer. Her kræves der ikke kun kløgtighed, men også en god portion held.

I nogle konkurrencer kan du vinde penge, men der findes også mange såkaldte give-aways på de sociale medier, hvor du kan vinde ting. Efterfølgende kan du jo give dine gevinster væk som gaver og spare på dit private gavebudget eller sælge tingene videre.

Der findes websites, som forsøger at samle så mange konkurrencer som muligt ét sted. Her kan du for eksempel vind i julekalender. Du kan også brug nogle timer på at pløje nettet for konkurrencer. Prøv at gå efter de konkurrencer, som har knap så mange deltagere. Det øger dine chancer for at vinde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *