Dette udstyr skal du bruge, hvis du vil svømme i havet

havet

I princippet kan du bruge det samme badetøj i havet, som du bruger i svømmehallen – i hvert fald om sommeren. I løbet af de tre andre årstider kan du stadigvæk sagtens svømme i havet, men her kræver det en del mere udstyr, hvis du skal nyde det. Er du vild med svømning i havet, så læs med her og bliv klogere på hvad for noget udstyr, du skal bruge.

Våddragter og tørdragt

Der er stor forskel på, om man svømmer i en våddragt eller i en tørdragt, men begge dele kan du bruge, når du svømmer i havet. En våddragt er mere behagelig at have på end en tørdragt. Til gengæld holder en tørdragt dig mere varm, og den bliver derfor foretrukket i de meget kolde måneder. Det samme gælder, hvis man skal ud at dykke langt ned i vandet, hvor temperaturen også falder drastisk – her vil en tørdragt også være at foretrække. Men under alle omstændigheder er det godt og sundt med havsvømning i det fri.

Dykkerudstyr

Der er mange, der er vilde med havsvømning, der også er vilde med at dykke. Derfor går havsvømning og dykning tit hånd i hånd. Er man en vandhund og generelt glad for vandet, vil man højest sandsynligt også være glad for at dykke. Du kan dog også sagtens være utryg ved at dykke og blot nøjes med at svømme i havet og nyde den friske luft imens. Derudover findes der også masser af muligheder rundt omkring i verden for at snorkle og på den måde opleve livet under vandet.

Tilbehør til svømning og havsvømning

Ligesom i svømmehallen er der også mange af dem der svømmer i havet, der foretrækker at bruge badehætte og svømmefødder. Saltvandet er ligesom klorvandet hårdt for dit hår. Så har du et sart hår, er det en god ide at bruge en badehætte, uanset om du bader i havet eller i svømmehallen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *