Små ting, der gør livet lidt sjovere

Livet handler om at have det godt. Det må være det absolut vigtigste her i livet. Men hvordan sørger man for, at man har det godt? Der er nogle små hyggelige ting, du selv kan gøre. Læs med her, og bliv inspireret!

Få glimmer på fødderne

Vores fødder skal bære os igennem hele livet, så måske det er på tide at forkæle dem med lidt glitter? Du kan finde tilbud på glimmer sokker, og så kan du ellers danse igennem dagen med glimmer på fødderne. Der er noget, der pifter hverdagen en smule op.

Eksperimenter med mad

Kan du lide mad, men har du også en tendens til bare at købe maden? Måske det er på tide, at du begynder at eksperimentere mere med maden. Der er så meget, man selv kan lave fra bunden af, hvis man gider at ligger tid og energi i det – og så smager maden bare lidt bedre, når man selv har lavet den. Du kan f.eks. eksperimentere med at lave brombæris, pizza, spaghetti eller forskellige former for kage.

Gå lange ture

Synes du også, naturen er smuk? Så kan det være, du skal være bedre til at gå du i den! Der er så meget smuk natur i Danmark og alt for få, der nyder den. Der er ikke noget, der hedder dårligt vejr, der er kun noget, der hedder dårlig påklædning og dårlige undskyldninger.

Husk dine veninder

Jo ældre man bliver, des sværere bliver det at holde fast i sine veninder. Du skal huske at holde fast i dem og stadig lave aftaler – også når I bliver ældre! Spørg dem allerede nu, og sæt en dato i kalenderen!

Dans igennem livet

Hvis der er noget, der giver endorfiner til hjernen, så er det at danse. Danser du nogle gange derhjemme? Hvis du ikke gør, så kan det være, du skal til at prøve det! Sådan kan man nemt gøre en dårlig dag til en god dag!

Sæt din yndlingsmusik på og prøv. Det kan godt være, du føler dig åndsvag i starten, men det vil snart forsvinde, og så vil du begynde at elske det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *