Skal I holde fest til sommer?

Står I for at skulle holde en stor fest i familien til sommer? Måske en rund fødselsdag, et bryllup eller en stor havefest for alle vennerne? Læs med her og få nogle gode tips til at få styr på festens underholdning og økonomi.

Det er dyrt er at holde fest

At det er dyrt at holde fest, kan de fleste blive enige om. Særligt hvis man ikke er typen, der vil gå på kompromis og vil have sin drømmefest. Måske har du hyret et band eller lejet en jukeboks. Du har sikkert også tænkt dig at leje et godt og stort lokale med møbler og service. Måske drømmer du endda om at engagere en kogekone, som kan stå for mad og køkken undervejs. Der er mange elementer, der skal falde på plads, hvis festen skal blive til en succes, og tænker du dig ikke om, kan det gå hen og blive en ret dyr affære i sidste ende. Du kan naturligvis spare på forskellige ting. Er det en once-in-a-lifetime-fest, som et bryllup eller en rund fødselsdag, bør du nok tænke mere i, hvordan du kan få festen finansieret. Uden at du behøver at gå på kompromis med kvaliteten. For eksempel findes der mange billige lånemuligheder online, som du med fordel kan benytte dig af.

Spar penge på musik og underholdning

Underholdning og musik er nogle af de virkelig dyre poster, når man holder fest. Det går ikke at spare på maden, men du kan med fordel spare på for eksempel musikken. Du skal naturligvis ikke undvære musik, men i stedet for at hyre et band kan du jo bruge lidt tid på at sammensætte en god playliste. Det koster ikke noget. Det er også altid sjovt med god underholdning til festen. Spar på standupkomikeren. Brug dig selv i stedet og skriv en sjov tale eller rejs dig op og underhold alle med dine allerbedste far-jokes i løbet af aftenen. Du kan finde mange gode hjemmesider med inspiration til for eksempel gode banke på jokes. Det eneste det kræver af dig, er din forberedelsestid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *