Sådan holder du kontakten ved lige med familien i udlandet

Er du netop rejst til udlandet? Det kan for eksempel være i forbindelse med et nyt arbejde, du har fået, eller måske du er rejst udenlands for at studere. Der kan være mange årsager, men uanset hvad er det vigtigt, at du sørger for at holde kontakten med dem derhjemme ved lige.

Det er dog lettere sagt end gjort, og det kan være utroligt svært, når først der går hverdag i den i dit nye hjem. Heldigvis kan du her blive klogere på, hvordan du lettere kan holde kontakten med din familie ved lige, når du bor i udlandet.

De nye teknologiske muligheder gør det lettere

Det kan som sagt være svært at skulle holde kontakten med dem derhjemme, når først man er kommet godt på plads i det nye land, man er flyttet til. Pludselig er der mange andre ting at lave, der måske er en smule sjovere end at skulle ringe hjem til mor og far. Dog er det vigtigt, at man sørger for at pleje relationerne til dem, der er derhjemme, og som betyder noget – ellers bliver det ikke så sjovt at skulle rejse hjem igen. Det er heldigvis i dag lettere at holde kontakten ved lige end tidligere grundet de nye, teknologiske muligheder.

Skype eller facetime hjem til dem, du elsker

I dag kan man både skype og facetime hjem til dem, man holder af. Det er en god måde at komme i kontakt med hinanden på, da man således kan se hinanden, mens man snakker. Mange synes endda, at det er ligesom at sidde over for hinanden ansigt til ansigt. Bryder du dig ikke om, at der er video på, kan du også bare vælge at ringe hjem. Du bør desuden selv huske på, hvis du kender andre, der bor i udlandet, at ringe til dem i ny og næ. Det vil de med garanti sætte stor pris på. Ring til udlandet i ny og næ og hold kontakt med dem, du holder af.

Hold din familie opdateret løbende

Man kan også i stedet vælge at holde kontakten med dem derhjemme ved at skrive sammen. Her er der i dag tilmed mange muligheder, og man kan blandt andet skrive over Messenger. Det er en hurtig og nem måde at fortælle dem derhjemme om, hvad man går og laver. På den måde slipper man desuden for at skulle snakke flere timer en gang om måneden i telefon, da man således blot holder familien opdateret løbende med små, korte beskeder i stedet.

Send et postkort som et minde

Der er dog også mange andre muligheder end blot at ringe eller skrive via de mange teknologiske muligheder. Du kan også vælge at holde kontakten med dem derhjemme ved lige ved at sende et fysisk brev eller et postkort. På den måde får din familie et hyggeligt minde fra dig, og det er desuden meget mere personligt end at skrive over Messenger eller at sende en SMS-besked. Det koster ikke særligt meget at sende et postkort eller et brev i dag. Det er tilmed med garanti noget, din familie vil sætte stor pris, når du sidder ovre på den anden side af jordkloden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *