Ny støvsuger til derhjemme

Der findes masser af støvsugere på markedet. Derfor kan det være svært at finde den, der egner sig bedst til huset. En støvsuger er ikke bare en støvsuger. Den fortæller nemlig også noget om dig. Derfor skal du vælge den støvsuger, der passer til den livsstil, du ønsker. En livsstil, hvor du har tid og frihed til aldrig at bekymre dig om besværet ved at støvsuge igen. Læs mere her, og bliv straks klogere på, hvilken støvsuger der egner sig til dit hjem. 

En støvsuger er ikke bare en støvsuger. Ikke længere i hvert fald. Markedet for støvsugere har virkelig taget fat inden for de senere år, og der findes i dag så mange slags, at det kan være svært at vælge den, der passer til derhjemme. Når du skal vælge din næste støvsuger, kan du alligevel finde en, der passer til den livsstil, du ønsker at lægge for dagen derhjemme. Så din støvsuger kan fortælle meget mere om dig, end du måske lige skulle tro.  

Er du til svensk eller tysk? 

Du kan jo starte med at spørge dig selv, om du kan lide svensk design? Så er en Electrolux støvsuger måske lige dig. De har med deres støvsugersamling taget højde for sådan noget som klimavenlighed og støjsensitivitet. Du kan endda vælge en støvsuger lavet helt af genbrugsplast. Eller hvad med en støvsuger, der er ultra stille i sit udtryk? Det er begge støvsugere, der fortæller noget om, hvem du er.

Hvis du er mere til tysk effektivitet og grundighed, så er en Bosch støvsuger måske snarere din stil. Med Bosch får du effektivitet i særklasse, og de har designet deres støvsugere ud fra præmissen om størst mulige sugeevne ud fra mindst muligt strømforbrug. Så kan du være sikker på, at du får mest for pengene. Bosch støvsugere er dem, der klarer sig bedst i test overordnet set. 

Vælg din næste type støvsuger

Uanset hvilket mærke du er mest til, så er der så mange forskellige slags støvsugere på markedet, at de hver især tilbyder noget forskellige. Her kan du læse lidt mere om, hvilken støvsuger der passer til dig.

Robotstøvsuger

En robotstøvsuger er til dig, der har travlt med arbejde og familie, og derfor ikke spekulerer for meget over, om der ligger støv på gulvet eller ej. En robotstøvsuger kan klare det hele, mens du er ude af huset. De rigtig smarte kan endda lade sig selv op igen, når den er færdig. Det er let og enkelt, og du slipper for alle bekymrer vedrørende støvsugning.

Håndstøvsuger

Elsker du at spise snacks til en god film i sengen eller sofaen? Så burde du anskaffe dig en håndstøvsuger, så du let kan fjerne krummer igen. Krummer kommer ind alle de steder, hvor en almindelig støvsuger aldrig kan nu. Med en støvsuger lige ved hånden kan du komme ind i afkroge og hjørner, som har været hidtil utilgængelige. Det er en praktisk løsning, når du gerne vil have en ren seng at sove i om natten. 

Ledningsfri støvsuger

Hvis du er typen, der elsker at gøre rent, fordi du danser rundt med støvsugeren til musik, så er den ledningsfri støvsuger lige noget for dig. Det svarer lidt til en trådløs internet forbindelse, det giver dig nemlig en hidtil uset bevægelsesfrihed under rengøringen. Du slipper for at bekymre dig om at falde over ledningen, og hvor den nærmeste stikkontakt sidder. Støvsugningen kommer til at være let som en leg med en ledningsfri løsning. 

Poseløs støvsuger

Roder der meget hjemme hos dig? Måske har dine børn masser af småt legetøj der bare ligger og flyder på gulvet. En gang imellem sker det jo, at du kommer til at støvsuge klodser og minibiler op, og her kan en poseløs støvsuger hjælpe dig med at få dem tilbage igen. Du tømmer bare bakken efter hver gang, du har brugt støvsugeren, så finder du let de små ting, du skulle være kommet til at støvsuge op. En poseløs støvsuger sviner meget lidt, når du skal tømme den i modsætning til en støvsugerpose, hvor du skal holde vejret hele vejen til affaldsskakten.

Uanset hvilken støvsuger du er til, så kan du være sikker på at finde den i den store støvsugertest ovenover. Gå på opdagelse og find den støvsuger, der skal holde støvet fra din dør derhjemme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *