Mobilcovers: En jungle at finde rundt i

Hardcovers, silikone, flipcovers, bumper covers, clearcase og så videre. Puha, der er rigtig meget at vælge imellem, når telefonen skal have et nyt cover. Selvom det dejligt, at der er mange muligheder på hylderne, så er det efterhånden næsten for overvældende at vælge et mobilcover. 

Man vil gerne beskytte sin mobil ordentlig, men det må stadig gerne se smart ud, så hvordan vælger man den helt rigtige model? I denne korte artikel hjælper vi dig godt på vej. 

Dit behov for mobilcover

Ingen behov er fuldkommen ens. Selvom din bedste ven har et smart silikonecover med kaktusser bagpå, så er det ikke sikkert, at det lige er sagen for dig. Det bedste mobilcover er det cover, som netop DU har brug for. 

Tænk over din livsstil, dit aktivitetsniveau, brugen af din telefon og hvad du laver på dit arbejde. Hvis du for eksempel er meget aktiv i din hverdag, så skal dit mobilcover måske kunne holde til lidt mere. Hvis du er mere stillesiddende, så udsætter du ikke telefonen for lige så meget fare, og så kan du nøjes med et tyndere og lettere cover.

Hardcovers giver optimal sikkerhed

Hardcovers er mobilcovers med en hård bagside og en støttende kant foran. Det er en af de mest populære valg til dig, som ønsker god beskyttelse til din telefon, uden du behøver iklæde den som en mursten. Hardcovers koster ofte mere end silikonecovers, men de holder også bedre i længden. 

Hardcovers findes til alle slags telefoner. Du kan for eksempel finde et Iphone 13 cover med hardback til optimal beskyttelse. iPhones er desværre en rimelig skrøbelig telefon, som man skal passe ekstra godt på. Derfor går det ikke, at rende rundt med en iPhone uden et cover. Dit iPhone cover skal også helst beskytte forsiden af din telefon, så ikke du kommer til at smadre glasset.

Flipcovers med lommefunktioner

Flipcovers har desværret fået en lidt træls boomer-status, men i bund og grund er det en af de smarteste og også multifunktionelle løsninger. Et flipcover beskytter nemlig både forsiden og bagsiden af telefonen uden, at du behøver investere i panserglas. 

Samtidig kommer mange flipcovers med opbevaringsfunktioner, så du kan have hævekort, kontakter og nøgler sammen med din telefon. Hvis du er slem til at glemme ting derhjemme, så kan et flipcover med opbevaringslommer være en god løsning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *