Med en guide finder du nemt det rette spisested for dig

Det kan være nemt at beslutte, at der i aften skal spises ude, men det kan være svært at vælge et sted at spise. Hvis du gerne vil prøve noget nyt eller er i humør til noget bestemt og ikke ved hvilke restauranter, der er i nærheden, kan du finde forskellige guides.

Vælg et spisested

Har du svært ved at vælge, hvor du gerne vil spise? På restaurant.dk kan du søge efter spisesteder i nærheden af dig. Du kan søge efter en geografisk placering, eller hvilke retter du har lyst til, uanset om det er brunch eller aftensmad. Du kan finde spisesteder, hvor der bliver serveret italiensk pizza eller pasta, en saftig burger, sushi, skaldyr eller en fin middag med en god bøf. Du kan også lede efter spisesteder med en god vegetar menu eller med børnemenuer afhængigt af, hvad du og dem, du spiser med, har brug for. Gennem hjemmesiden kan du booke bord til restauranten, og du kan skrive en anmeldelse af stedet bagefter. Så hjælper du med at gøre guiden bedre. Der er desuden nogle tilfældigt udvalgte spisesteder på forsiden, så du kan prøve noget helt nyt eller få inspiration til, hvor du skal spise. Hvis du skal hole et stort selskab eller en fest og gerne vil holde den på dit yndlingsspisested, kan du nemt sende en forespørgsel ind gennem hjemmesiden. Stedet vender så tilbage med et tilbud. Hvis du gerne vil have flere tilbud, kan du sende en forespørgsel direkte til hjemmesiden, og så kan flere steder vende tilbage.

Har du et spisested?

Også på spisesteder.dk kan du finde mange forskellige spisesteder. De er opdelt efter kategori, så du nemt kan få et overblik over de retter, du har lyst til at spise og se en gennemsnitlig pris. Du kan søge efter spisesteder i et bestemt geografisk område eller en bestemt ret. Der er anmeldelser af de forskellige steder, og du kan se, hvor mange stjerne andre har givet. Hvis du selv ejer et spisested, tilbyder de også at lave marketing. Det kan være en god idé at få dit spisested indskrevet i forskellige guides og få lavet anmeldelser, så der er større chance for omtale og mere trafik til dit sted. Det er en nem måde at få markedsføring for dig og hjælper forskellige guides med at blive bedre.

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *