Lån uden sikkerhed: Sådan gør du hvis du har et ApS

Vi er godt klar over, at det ikke er alle virksomheder, der har mulighed for at stille sikkerhed, hvis de gerne vil låne penge. Der kan være mange gode grunde til at man ønsker at låne penge, og det kommes der ikke ind på her – det er faktisk overhovedet ikke essensen af denne guide. Vi ønsker at beskrive, hvordan du kan tag et lån uden sikkerhed til virksomheder.

Find en god udbyder

Du ved nok allerede, at man kan låne penge rigtig mange steder. Du kan låne dem i banken, eller du kan finde en såkaldt låneudbyder. Det er virksomheder, der beskæftiger sig med at låne penge ud – uden om bankerne. Det kan have sine fordele og ulemper. Som du selv kan se, så er der et marked for at låne penge ud til virksomheder, som ikke kan få et lån i banken. Dette kan der som sagt være forskellige grunde til – og i nogle tilfælde er det på grund af at man ikke har noget at stille sikkerhed med. Du kan finde en god udbyder ved at klikke på det ovenstående link, hvor du kan sammenligne betingelser, priser, renter og meget andet. Denne ydelse koster ikke penge for dig.

Derfor er det muligt at låne uden sikkerhed

Det kan komme bag på mange, at virksomheder vil låne penge til din virksomhed uden at skulle have en sikkerhed. Det skal de faktisk alligevel, men det er bare dig, der personligt kommer til at hæfte for det. Ønsker du derfor at tage denne type lån, så skal du være meget opmærksom på betingelserne. Går det ikke særlig godt for din virksomhed, så bør du nok lave din forretning om – i stedet for at låne penge for at holde din virksomhed kørende. Læs altid alt, inden du skriver under på ting. Det er få, der rent faktisk gør det i sidste ende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *