Gavernes store måned står for døren, er du klar ?

Hvert år ved denne tid skal vi igen til at tænke på julegaver, det er for nogen sjovt, for andre øv.

Er du en af dem der ganske enkelt altid kæmper med at finde det rigtige, så er her nogle fif. Det er nemlig slet ikke så svært at finde en god gave. 

Det at finde en gave til en der ikke ønsker sig noget kan være svært, det kan det dog også til en med en lang liste. Manden der kun ønsker sig 80″ tv, speedbåd, motorcykel eller alufælge er en udfordring, og så alligevel ikke. Omvendt er der ved kvinder der ønsker sig frækt lingeri lige den her faldgrube med størrelsen. Så inden du går i gang, kan det være nødvendigt med noget research. 

Gaver til ham!

Mænd har næsten altid en hobby. Det kan være sport, det kan være gør-det-selv. Ja det kan endda være at drikke bajere. Hvad end det er, så er der udstyr du kan købe. Selv en ølfan har nemlig udstyr. Her kan du købe det vildste ølkrus han nogensinde har set. Rent faktisk er der mange mænd der har en favorit spiritus. En god flaske whiskey til en whiskey fan er ganske enkelt en fantastisk gave. 

Gaver til hende!

Ved kvinder er der naturligvis i langt de fleste tilfælde en lang detaljeret ønskeliste. Du kan ved mange kvinder bare slavisk købe efter denne. Noget der dog altid overrasker og giver plus points er wellness og selvforkælelse. En tur til massør, i spa eller til kosmetolog er en favorit gave hos mange kvinder. 

Gaver til jer!

Man skal også huske at begave forholdet. December er jo kærlighedens måned, eller burde i hvert fald være det. Det går jo som sådan for mange ud på næste-kærlighed. Så bare gi den gas med kærligheden. Her kan i booste sexlivet betydeligt med en erotisk julekalender. De er blevet utrolig populære de seneste år. 24 stykker sexlegetøj og lingeri der dag for dag dukker frem af skjulet og inspirerer til en måned i nok ikke lige glemmer. Heller ikke selvom i kommer forbi påsken. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *