Kapok dyner er både temperaturregulerende og ressourcebesparende

Tænk engang hvor fedt det egentlig er, bedre kvalitet, bedre søvn og bedre ressourceforbrug. De temperaturregulerende kapok dyner kan med andre ord lidt af hvert. 

En kapok dyne er både økologisk og temperaturreguelerende. Nogle gange er det lidt sjovt at tænke på hvad naturen kan synes jeg. Kapok er en af eksemplerne herpå. Tænk engang at moder jord har indrettet sig sådan at lade sine ressourcer være til gavne for hinanden. I dette tilfælde kan blomstere fra de evigt smukke kapok træer simpelt hend bruges i sin rene form som fyld i dyner, der skal holde os varme. Så hvorfor bruger vi alt muligt andet, når ressourcen er lige for og tilgængelig i planteriget, vi behøves ikke engang at opdyrke specielt fodrede gæs eller ænder for at bruge deres fjer, eller for den sags skyld filte plastik om til dynefyld. Vi nupper da bare lige en blomst i stedet. Ja jeg gentager mig selv, moder jord er for vild. Det har hun altid været faktisk. 

Se selv alle de spændende ting hun byder på næste gang du vover dig ud af byen og ind i den store og grønne natur. Et andet sted hvor du også kan lade dig inspirer til hvad moder jord kan byde på i sin rene form, med lidt hjælp fra mennesket, er på GreenTown online markedsplads hvor du finder alverdens afskygninger af bæredygtig mode, og økologisk tøj og interiør

 

Jeg sidder her på min terrasse og ser ud over bjergene, ja jeg er på ferie i Italien, men ferie for mig er aldrig helt ferie for tiden, fordi jeg arbejder. Men jeg arbejder på en sag som jeg har det så godt med at arbejde på, at jeg har det helt ok med at skulle arbejde selvom jeg er på ferie. Og når jeg så opdager at sengen er redt med kapok dyner og puder og økologiske lagener, jamen så bliver jeg da bare den tand ekstra glad. 

Hvis du undrer dig over hvorfor jeg plapre lidt, jamen så er det helt ok, fordi det er det det er meningen med denne artikel, at jeg netop skal plapre lidt. Jeg vil slutte af med her ca 100 ord før min artikel er slut, at sige at jeg virkeligt sov godt med min kapok dyne i nat, og at jeg glæde mig med at sove med den igen i nat, specielt fordi den er så temperaturregulerende som den er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *