Kameraet der smadrede lige inden ferien

Jeg var ude sammen med min familie. Vi var ude og spise noget god mad. Det plejer vi tit at gøre sammen en gang om ugen. Det er så hyggeligt, og jeg elsker bare mad. Det begyndte at blive lidt sent, og vi skulle snart hjem. Jeg skulle i skole i morgen, og det var den sidste skoledag inden den lange sommerferie. Det havde jeg virkelig glædet mig til og set frem til længe. Jeg havde bare brug for en lange fra skolen. Mig og min familie tog så hjem. Jeg børstede min tænder og lagde mig hurtigt til at sove. Jeg var virkelig også træt.

Næste dag

 

Det blev så næste dag og jeg skulle i skole. Jeg børstede mine tænder og tog ud ad døren. Jeg kom i skole lige til tiden. I dag skulle bare være en hygge dag hvor vi skulle spise morgenmad sammen, og så snakke lidt. Det var en ret hyggelig dag, og man kunne godt mærke at det var vores sidste skoledag, lige inden vi skulle holde en lang ferie, og ikke se hindanen i 6 uger. I ferien skulle jeg sammen med min familie til Spanien, som jeg også virkelig glædet mig til. Jeg har aldrig været i Spanien, og jeg har bare hørt så meget godt om det. Vi fik en lille pause, hvor vi spillede lidt bold. Det var virkelig hyggeligt. Indtil der skete noget som ødelagde det hele. Imens jeg løbet med bolden faldt min mobil ud af lommen, og kameraet smadret. Det ødelagde mit humør og fik mig til at tænke over jeg nu ikke kunne tage billeder i min ferie. Jeg tog ned til fixphone.dk efter skole, hvor jeg fik mit kameraet skiftet. Det klaret de heldigvis meget hurtigt og nemt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *