Fremtiden er digital

Det kan være svært at argumentere imod, at vores tilværelse bliver mere og mere digital. Utrolig mange funktioner kan udføres digitalt, og dette er ofte meget mere belejligt. Her får du 5 punkter, hvor den digitale verden har taget over. 

1. Lånemarkedet foregår nu online

Når du skulle låne penge før i tiden, var det noget, som foregik i en bank. Dette er ofte stadig tilfældet, hvis du vil optage et stort lån, men er du interesseret i de mindre hurtige lån, er det på nettet, at du skal søge.

Læs også: Vil digitaliseringen overtage opgaver i advokatbranchen?

På den måde er der visse brancher, som overgår til at være digitale. Det er nemlig meget lettere for kunderne at ordne deres forehavende på mobilen i stedet for at møde personligt op i banken.

Læs også: Fremtidens advokater findes online

2. Kærligheden findes på nettet

Et andet eksempel på at vi overgår mere og mere til den digitale verden er, at det i dag er ganske normalt at finde kærligheden på nettet. Der findes nemlig utrolig mange datingsider og -apps, hvor du kan blive sat i kontakt med andre singler.

Ved hjælp af internettet kan du altså lynhurtigt afsøge hvilke andre singler, der befinder sig i området. Til gengæld kan man argumentere for, at dette er en meget overfladisk form for udvælgelse, da du typisk kun har en profiltekst og nogle billeder at gå ud fra.

3. Med mobilen i hånden keder du dig aldrig

En af de helt store ting, som mobilen kan bruges til er naturligvis underholdning. Med mobilen i hånden har du adgang til utrolig mange medier, som alle kan sikre dig, at du aldrig skal kede dig. Herunder kan blandt andet nævnes spil, bøger, film og podcasts.

Så snart der er blot en lille smule ventetid, finder de fleste mennesker mobilen frem. Før i tiden ville denne ventetid simpelthen blive brugt på at kigge ud i luften, læse en bog eller spille et spil.

4. De færreste skriver i hånden

Når det gælder produktion af tekst, er det de færreste, der i dag skriver i hånden. Dette gælder blandt andet, når du skal sende beskeder til dine venner. Før i tiden ville dette foregå ved hjælp af et håndskrevet brev, som kunne være mange dage om at nå frem.

I dag produceres langt det meste tekst på computeren, simpelthen fordi det er mere praktisk. Skriver du på computeren, har du nemlig mulighed for at slette, redigere og sende fulstændig, som du har lyst.

5. Der trykkes færre aviser

En anden måde hvorpå man kan se, at verden bliver mere og mere digital, er, at der trykkes færre aviser. Folk har ikke længere brug for at få deres nyheder trykt. I dag kan du finde nyhederne på nettet eller simpelthen læse avisen digitalt.

På den måde er det altså tydeligt, at den digitale verden vinder frem. Denne digitalisering påvirker store dele af vores samfund. Blandt andet fører det til, at helt nye typer af jobs bliver nødvendige, mens andre former for arbejde ikke længere er relevant.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *