Få den bedst mulige firmajulefrokost på din arbejdsplads

Det hører mange virksomheder til, at man i slutningen af året mødes alle sammen for at holde en julefrokost. En julefrokost er en god måde at lave sociale bånd mellem ens kollegaer således, at man også kan snakke sammen privat og ikke bare professionelt. Nogle mener, at det giver bedre arbejdsmiljø, og på den måde skaber en mere effektiv arbejdsplads, og det er jo noget, vi alle sammen ønsker os. Hvis en kollega kunne arbejde bedre og mere effektivt for blot at have en julefrokost, så tror jeg, det er en byttehandel, de fleste chefer og direktører vil tage uden tøven.

Men at planlægge en julefrokost kan også være en stor opgave for den ansvarlige. Der er mange ting, man skal holde styr på i forbindelse med afholdelsen af en julefrokost. Man skal først og fremmest koordinere datoer for at finde den dag hvor flest, og helst alle, kan komme med. Vi vil her prøve at komme med nogle råd til, hvordan planlægningen af din julefrokost kan ske så gnidningsfrit som overhovedet muligt, og du dermed ikke skal stå med håret i postkassen et par dage før afholdelsen.

Start hele processen i god tid

Det er vigtigt, at du starter med hele processen i god tid. Find gerne en dato hurtigst muligt, således at folk ikke har haft tid til at lægge andre planer i den periode. Derudover kan det være en god idé at planlægge, hvad i skal have at spise, og om der skal handles eller, i bestiller ude fra. Hvis i selv handler og laver maden, så læg en detaljeret plan for hvor tidligt i skal begynde, for at kunne have det hele klar til tiden

Vær omhyggelig med underholdningen

Til en julefrokost skal der være underholdning. Men pas på med det, for selvfølgelig skal underholdningen være sjov. Dog skal man passe på med ikke at støde nogle af ens ansatte med pinlige historier, som de helst ikke ville have ud på den måde. Nogle klassikere man kan nævne i denne her kategori er pakkeleg, quiz, musikquiz og andre klassiske selskabslege man kan nytænke, så de passer på ens arbejdsplads. Alt efter hvor mange man er der skal med, kan der også opstå nogle udfordringer med de forskellige lege, derfor kan det være svært at give det bedste råd, uden at vide hvor mange man cirka er. Men man kan komme langt med en kvalificeret google søgning på selskabslege.

Få andre til at stå for det hele

Hvis alt det her lyder som en for stor mundfald for dig, så er det helt forståeligt. I en travl hverdag kan det være svært at finde tiden til at stå for det hele. Det kan nemlig også betyde, at du skal bruge noget af din arbejdstid og din fritid for at få det hele til at gå op. Men heldigvis findes der nogle, der kan stå for din firmajulefrokost helt uden at du skal rykke en finger. Du skal bare finde en dato og møde op på dagen med dit gode humør. Så får du også nogle, der ved hvad der er sjovt til en julefrokost til at sørge for det hele.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *