Derfor er hastighedsoptimering vigtigt!

Hader du også de hjemmesider, der tager hundrede år om at indlæse? Og opgiver du ofte at læse en hel side, fordi du ikke gider at vente på, at de mange elementer kommer frem? Så er du langt fra den eneste. En hjemmeside, som bruger alt for lang tid på at loade, er nemlig noget, der skræmmer kunder væk fra for eksempel en webshop – og det er jo positivt for ens konkurrenter. For dig kan det betyde et betydeligt fald i din konverteringsrate og i sidste ende også din bundlinje.

Derfor er det noget, du bør have fokus på.

Få lavet en professionel hastighedsoptimering uanset din hjemmeside

Når det kommer til hastigheden af din hjemmeside, er det nemlig ofte muligt at finde en forbedring. Du skal bare tage et kig online, hvor du finder professionelle, der står klar til at hjælpe dig gennem en basal hastighedsoptimering af din hjemmeside – og det er lige meget, hvad det er for en hjemmeside, der er tale om lige såvel, som det er uafhængigt af dit CMS System. Der er derfor helt sikkert en Løsning for dig, når du gerne vil sikre, at dine eventuelle kunder ikke smutter over til din konkurrenter.

Tager det over 3 sekunder at loade din hjemmeside?

Men hvorfor er hastighedsoptimering så vigtigt? For det første er det bare ufatteligt irriterende, når en hjemmeside er for langsom til at loade. Og taget i betragtning af den almindelige brugere blot er på din hjemmeside i nogle få sekunder, så er det bedste da, at den fremstår fra sin bedste side og ikke med et lille load-symbol, der bare bliver ved med at kører.

Faktisk er der nogle professionelle undersøgelser, der har vist, at over 50% af dine brugere lukker din hjemmeside ned og søger andre alternativer, hvis det tager over 3 sekunder at loade din side. Ja, du hørte rigtigt… 3 sekunder! Derfor kan selv en lille optimering på bare 1 sekund gøre en stor forskel for dig.

Hvor ligger du placeret i Googles algoritme?

Derudover er den hastighed, som der er på din hjemmeside, altafgørende for dine placeringer i Google, samt hvor godt din hjemmeside konverterer. Google har nemlig udmeldt at din hjemmesides hastighed har betydning for, hvor god en placering du får i deres søgealgoritme – så er den for langsom, ryger du ned i bunden, og derfor er du svær at finde, næsten lige meget hvor godt et SEO-arbejde, du gør dig.

Der er to muligheder

Det kan derfor ikke pointeres nok, hvor vigtigt det er, at du prioriterer og har fokus på hastighedsoptimering af din hjemmeside, hvorfor du bør søge professionel hjælp til at lave et teknisk tjek af din hjemmeside.

Herefter foregår arbejdet på en ud af to måder. Enten udfører et professionelt bureau hele optimeringen for dig fra ende til anden, hvorefter du vil få en rapport, der dokumenterer, hvilke forbedringer der er blevet lavet. Eller også får du en liste med ting, som du selv kan forbedre – så hvad foretrækker du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *