Den ultimative guide til at vælge den perfekte barstol til dit hjem

En barstol er en funktionel og stilfuld tilføjelse til ethvert køkken, spisestue eller barområde. Men med så mange forskellige stilarter og materialer er det næsten ikke til at finde rundt i, hvor man skal starte sin søgen efter den perfekte barstol. Hos Bobo har vi et kæmpe udvalg af barstole med +300 stole, som du kan se her.
I denne artikel kan du finde en omfattende guide, til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige barstol, hvor der er udplukket nogle specifikke stole med hver sine forskellige designs.

Med drejefunktion

En barstol med drejefunktion giver dig mulighed for at interagere med personer i forskellige dele af rummet uden du behøves at skulle vende stolen rundt eller at personen skal flytte sig for dig.

LAFORMA Orlando-T barstol, m. ryglæn og fodstøtte – sort plastik og PU samt krom stål – 689kr

Denne Orlando-T barstol fra LaForma kommer med både ryglæn og drejefunktion. Den er lavet af sort plastik med et sæde i PU (kunstigt læder). Benet er stilfuldt og lavet i krom metal, hvorpå der er monteret en praktisk fodstøtte, så din fødder ikke bare hænger. Ydermere kan stolen justeres i højden, så den kan passe til det bord du vil sidde ved. Stolen er meget alsidig og kan passe til de fleste indretninger. En fordel ved dens drejefunktion er, at den kan øge din komfort ved at give dig mulighed for at justere din siddeposition uden at skulle rejse dig op og flytte stolen.

Vintage

Med en vintage barstol har du muligheden for at være mere kreativ med din indretning. Du kan blande og matche forskellige stilarter for at skabe en mere unik og personlig indretning.

DAN-FORM Cloud barstol, m. ryglæn og fodstøtte – vintage lysebrunt kunstlæder og sort stål – 1929kr

Cloud barstolen her er fra Dan-Form og er lavet i lysebrunt kunstlæder og sort stål. Stolen har organiske, afrundede hjørner på sædet og elegante ben, der bringer en fed stil til designet. Stolen her kan du nyde i mange år i din bolig, da dens design ikke bare lige går af mode. Dens unikke design bringer en autenticitet til din indretning grundet sin specielle stil og karakter.

Uden ryglæn

Søger du noget pladsbesparende, fylder en barstol uden ryglæn mindre og kan derfor nemt gemmes væk, hvis det skulle være nødvendigt. Dette kunne f.eks. være praktisk, hvis du har et lille køkken eller spisestue, hvor pladsen er begrænset.

ACT NORDIC Finch barstol – antracitgrå/sort stof/metal, m. trompetfod – 499kr

Denne moderne designet Finch barstol fra Act Nordic har et rundt sæde med en trompetfod. Barstolen er uden ryg- og armlæn, men har en fodstøtte. Sædet er lavet af antracitgrå polyester, mens benet er pulverlakeret ru matsort metal. Selvom denne barstol måske ikke er lige så komfortabel som en barstol med ryglæn, så er den altså mere pladsbesparende, fleksibel og så har den et meget fedt minimalistisk design. Derudover er prisen noget lavere i forhold til andre barstole.

Hvilken stol skal jeg så vælge?

Det afhænger selvfølgelig af, hvor dine præferencer til design og behov er, men her er nogle ting du kan overveje.

HOUSE OF SANDER Magne barstol, m. armlæn, drejefunktion og fodstøtte – mørkt træ og sort kunstlæder – 1999kr

 • Komfort
  Overvej hvor længe du eller andre forventer at sidde på stolen. Hvis du har tanker om at sidde der i længere tid, kan det være en fordel med at vælge en barstol med ryglæn og evt. armlæn for at forbedre siddeoplevelsen.
 • Design og stil
  Som du har set i denne artikel, så kommer barstole i forskellige designs og stilarter, fra moderne og minimalistiske til traditionelle og til vintage. Vælg derfor en stol der passer til din personlige stil og indretning.
 • Funktionalitet
  Har du brug for, at din barstol kan drejes eller justeres i højden, så vælg sådan en – hvilket vi heldigvis har et stort udvalg af hos Bobo.
 • Materiale
  Vores barstole kan være lavet af træ, metal, læder eller polstret materiale. Tænk derfor over, hvilket materiale der passer bedst til din indretning og stil.

Her fik du en lille bid af vores store udvalg af barstole, du kan se det hele lige her.
https://boboonline.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *