Bitcoins – Den nye valuta  

Bitcoins – Du har helt sikkert hørt om, men det er måske de færreste der ved, hvad det egentlig går ud påBitcoins er en ny form for valuta, som for alvor blev kendt i 2017, da værdien på bitcoins steg helt ekstremt. Havde man investeret i bitcoins for 10 år, så havde du i 2017 kunne hæve flere millioner kroner. Der er penge at tjene på bitcoins, men hvordan fungerer det? 

En anderledes valuta 

Bitcoins blev skabt i 2009, men dengang havde valutaen ingen værdi, fordi værdien kommer først, når der bliver handlet med dem. Det var først i 2010, at bitcoins fik en reel værdi, men hvad er bitcoins?  

Bitcoins er anderledes fra hvad vi kender, men bitcoins fungerer faktisk ligesom penge, som vi kender dem. Bitcoins er en anden måde at udveksle penge på, men den store forskel er, at værdien på bitcoins er flygtig. 
 

Forudse værdien 

Værdien på bitcoins kan forhøjes eller forringes over en kort tidsperiode, hvilket gør det til en flygtig valuta. Derfor er det også vigtigt at bruge bitcoins med omtanke. Mange bruger bitcoins som en investeringsmulighed, og selvom det er utænkeligt, at der kommer til at ske lige så store stigninger, som der gjorde i 2017, så er det stadig muligt at tjene penge på bitcoins.  

Er du ny i bitcoin-verden så kan det være svært at forudse, om værdien vil stige eller falde. Heldigvis er der hjælp at hente. Ved at bruge en software, som ved hjælp af algoritmer, kunstig intelligens og machine learning, er der gode muligheder for at lave et positivt afkast af din investering, hvad enten prisen på bitcoins falder eller stiger. Du kan læse meget mere om denne software her, og få svar hvordan du kan få flere penge mellem hænder ved at investere i bitcoins.  

Bitcoins som betalingsmiddel 

Når du har tjent penge på din bitcoins, er det rart at vide, hvad du kan bruge dem til. Når du har bitcoins, fungerer de ligesom penge i den forstand, at du kan bruge dem til at handle med. I takt med at bitcoins popularitet stiger, er der flere og flere butikker, som accepterer valutaen som betalingsmiddel. Bitcoins er stadig forholdsvist nyt, og der går tid, før kursen stabiliserer sig selv.  

Selvom valutaen kan bruges som betalingsmiddel, er det en god idé, at se det som en investeringsmulighed. Kursens valuta bliver afgjort af udbud og efterspørgsel, så hvis bitcoins i fremtiden bliver en udbredt valuta, er der altså penge at hentehvis du invester dine penge i bitcoins nu.  

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *