Aroma Menthol Kugler – den perfekte opfrisker til mundbindet!

I disse dage er vi mange, der går med den ubehagelige tanke om, at vi potenitelt snart står over for en ny periode med mundbindskrav i visse sektorer. Og det føles jo som om, at vi næsten lige har smidt det?

Kan I huske det? Din kollega eller patient havde måske ikke lige fået børstet deres tænder, og mundbindet var blevet brugt et par gange forinden. Desværre fandt vi først for sent ud af, at man kunne bruge Flavourball Aroma Kugler til at opfriske sit mundbind med!

Det er nogle små kugler, som man kan bruge til at tilføje en aroma eller duft til alle absoberende materialer, herunder også mundbind! Specielt Menthol er en populær variant, som kan gavne mange med sin friske duft. Lidt ligesom den dejlige duft, når din kollega lige har taget et stykke methol tyggegummi. Det dufter bare bedre end kaffeånden!

 

Sådan bruger man diffusor med aroma i hjemmet

Diffusere er en fantastisk måde at nyde fordelene ved aromaterapi i dit eget hjem. Ved at sprede eksmepelvis aroma kugler eller æteriske olier mener mange, at man kan forbedre sit humør, øge sin energi og endda måske fremme en bedre søvn.

Der er en række forskellige måder at bruge en diffuser til aroma i hjemmet på. En af de enkleste metoder er at tilsætte et par dråber olie til en gryde med kogende vand og derefter nyde, at duften spreder sig i hjemmet.

En anden populær metode er at tilsætte æteriske olier eller aroma kugler til en luftfugter. Dette vil sprede aromaerne i luften, så man rigtig kan gå og nyde dem. Luftfugtere er især gavnlige om vinteren, når luften er tør.

Flavourball – en dansk virksomhed med fokus på helse, velvære og aromaer

Flavourball er en dansk virksomhed, som bruger sine års erfaringer inden for området til at lave et bredt sortiment af aromaer. Nu kan man også købe en diffusor til at klikke kuglerne, så hjemmet kan få godt af de forskellige dufte, uden at skulle klikkes direkte i absoberende materialer! Det eneste man skal gøre er at tilsætte aroma kuglen til diffusoren, og derefter spreder diffusoren den valgte duft til hele rummet.

Ejeren af virksomheden er en innovativ person, der gør alt for at udvikle og komme på nye aroma varianter til forbrugerne. De nyeste på markedet er blandt andet Dobbelt Menthol, Passionsfrugt med mint, Kokos med mint og Strong Menthol. Han bliver ved med at komme på nye ideer til aromaer, og nogle af de måske mest kreative er Cola Mint, Energi Drik Mint, Kaffe Mint, og Tyggegummi Mint.

Hver pakke indeholder 100 små aroma kugler, og et lille “værktøj”. Værktøjet er en aflang plastik pind med en spids tud, og så har den en gennemsigtig plastik-ting på midten af pinden. Den kan man bruge til at opsamle aroma kuglerne nede i pakken med. Sådan gør man:

  1. Først prikker du et lille hul i dit mundbind eller lignenende med den spidse tud

  2. Dernæst bruger du den runde plastik-ting på pinden til at fange en kugle nede i pakken.

  3. Så sætter du kuglen og plastik-tingen for det sted, du ønsker kuglen sat i. Det kan være diffusoren eller mundbindet.

  4. Herefter holder du fast i plastik-tingen imens du skubber plastik pinden ind i det ønskede emne.

  5. Så klikker du på kuglen i mundbindet eller tænder for diffusoren.

  6. Nyd den dejlige aroma, der nu gerne skulle sprede sig.

Så let er det! Udvalget forhandles til en billig pris hos MOOE.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *