aflast ryggen med en god kontorstol

Vi sidder meget ned i løbet af dagen, det kan både være på arbejdet eller i fritiden hvor man gamer eller når man sidder om aftenen og ser film. For nogle personer består dagen på kontoret mens man sidder ned og om aftenen hvor man også sidder ned. Dette betyder at man samlet set sidder mange timer på en dag. Dette har dog også konsekvenser for ens helbred, som kan være ret alvorlige for ryggen. At sidde ned er ikke sundt for ryggen. 

 

Derfor er det hårdt for ryggen at sidde ned

At sidde ned i samme stilling over flere timer er usundt for kroppen. Man bruger de samme muskler som skaber stress og irritationer i ryggen. 

 

Det er en myte at kontorarbejde ikke er nedslidende

Det er en myte at kontorarbejde ikke slider dig ned. Faktisk kan det også fører til skader som hårdt fysisk arbejde kan som tømrer eller murer. Undersøgelser viser at mange kontoransatte døjer med skader. 

 

Find en god kontorstol

Du kan starte med at finde en god kontorstol for at skåne din ryg. Man skal starte med at finde en kontorstol med mange justeringsfunktioner således at du kan tilpasse den til din krop. Inde på https://prostole.dk/kontorstole/ kan du købe en kontorstol over nettet, nemt og simpelt. 

 

Blodomløbbet har det ikke godt

At sidde ned i mange timer er dårligt for blodomløbet. Blodet kommer ikke tilstrækkeligt rundt, fordi årerene blokeres nogle steder. Som kan føre til alvorlige følger som bloppropper og hjerte-kar-sygdomme. En kontorstol kan hjælpe dig meget af vejen, da den er ergonomisk designet til ikke at blokerer årerne, men husk stadig at stå op. Husk at indstille stolen korrekt for at undgå dårlig blodomløb. Da en stol som ikke er indstillet korrekt, kan føre til et dårlige omløb.

 

At rejse sig op hjælper

De fleste arbejdspladser har idag hæve og sænkeborde, man skal gøre brug af dette og stå op og arbejde. Det gør underværker for dit helbred at stå op et par gange i løbet af dagen. 

 

Kontorstol er et fornuftig indkøb

Skaderne kan komme når som helst, dene ene dag er man rask hvor man den anden dag har smerter. Disse kan være ret alvorlige for slemme skader går ikke væk med det samme. Hvis du ikke vil have at dit arbejde ødelægger dit helbred så køb en kontorstol. Skader og gener tager meget af din energi, husk derfor at holde din sund og rask. 

 

 

 

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *