10 tips til at købe hus med få penge

1. Beslut dig for, hvad du har råd til: Dette er det første og vigtigste skridt, når du overvejer at købe et produkt – kend dit budget. Tænk ikke kun på den månedlige afdragsbetaling, men også på ting som reparationer, indretning, plænepleje og andre løbende omkostninger ved at være boligejer.

 

2. Få en forhåndsgodkendelse til et lån: Det giver dig et overblik over, hvor mange penge du kan låne og til hvilken rente. Det er også en god måde at vise sælgerne, at du er seriøs med hensyn til at købe deres hjem.

 

3. Kig efter boliger i din prisklasse: Når du ved, hvor meget du har råd til, kan du begynde at kigge på boliger inden for dit budget. Husk på, at listeprisen ikke er altid den endelige pris – der er plads til forhandling, især på et købermarked.

 

4. Få hjælp fra en ejendomsmægler: En god ejendomsmægler vil hjælpe dig med at finde boliger, der passer til dit budget og dine behov, og han vil også kunne forhandle på dine vegne.

 

5. Overvej en fix-uper: Du skal ikke udelukke et hjem, bare fordi det har brug for noget arbejde. Med lidt albuefedt (og måske lidt professionel hjælp) kan du forvandle en fix-upper til dit drømmehjem.

 

6. Kig efter offentlige programmer: Der findes mange offentlige programmer, der kan hjælpe førstegangskøbere med f.eks. udbetalinger, lukkeomkostninger og lån med lav rente.

 

7. Udnyt sælger’ motivation: I nogle tilfælde kan sælgere være mere motiverede for at sælge deres bolig hurtigt og kan være villige til at acceptere et lavere tilbud. Det kan skyldes, at de flytter på grund af et job eller er nødt til at sælge af økonomiske årsager.

 

8. Overvej en kortere låneperiode: En kortere løbetid betyder højere månedlige betalinger, men du betaler færre renter i løbet af lånets løbetid. Dette kan spare dig tusindvis af dollars i det lange løb.

 

9. Foretag en større udbetaling: En større udbetaling vil sænke dine månedlige betalinger og det rentebeløb, du skal betale i løbet af lånets løbetid. Det vil også gøre det lettere at blive godkendt til et lån.

 

10. Hav realistiske forventninger: At købe en et hjem er en stor forpligtelse, både økonomisk og følelsesmæssigt. Sørg for at lave din research og have realistiske forventninger til boligkøbsprocessen, før du går i gang.

 

Læs også om hvad er en husforsikring her.

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *