Fra fællesskab til mersalg

Tøj med logo er en vigtig del af enhver virksomheds brandingstrategi. Det er en effektiv måde at skabe opmærksomhed omkring virksomhedens brand og samtidig sikre en professionel fremtoning af medarbejderne. Ved at medarbejderne bærer profilbeklædning kan medarbejderne også fungere som vandrende reklamesøjler for virksomheden, når de er ude i det offentlige rum eller besøger kunder. Her vil det skabe synlighed for virksomhedsnavnet. Gamle kunder vil blive mindet om I stadig er her og dem som ikke kender jer, vil få kendskab til jer. Tøj med logo vil altså uanset hvad have en positiv effekt for jeres virksomhed, da det på sigt vil skabe mersalg.

Til enhver virksomhed

Der er et hav af muligheder inden for tøj med logo. Det kan omfatte alt fra poloer og t-shirts til jakkesæt og frakker til sko og sokker. Det er vigtigt at vælge tøjet og designet, så det passer til virksomhedens branche og image. Hvis virksomheden for eksempel er en bank, kan det være mere passende at vælge en mere formel påklædning såsom en skjorte eller polo med logo. Er det en virksomhed i byggebranchen, vil det her være oplagt at vælge noget af vores arbejdstøj såsom veste, hjelme, sikkerhedssko m.m. Det er altså relevant at tilpasse jeres logo tøj efter virksomheden, da det skal give mening for både medarbejderen og modtageren. Dog er jeres formål ens. I vil skabe synlighed for jeres virksomhed og tiltrække potentielle kunder. Ved at jeres medarbejdere bærer profil tøj vil det med sikkerhed skabe synlighed. Om I er i byggebranchen og arbejder på gaden eller om I har sælgere ude til møder og messer, så vil jeres virksomhedsnavn og jeres budskab blive set. Der er også forskellige måder at påføre logoet på tøjet, som I selv bestemmer. Det kan være broderet, trykt eller strøget på. Det afhænger af tøjet, virksomhedens budget og ønsker m.m. Logoets placering er også en relevant faktor. Ønsker I at placeret logoet på venstre bryst så dem I kommunikerer med ser det eller ønsker I at placere det på hele ryggen, så det kan ses på lang afstand. Det styrer I altså også alt efter jeres formål.

Fordele ved profilbeklædning

Tøj med logo har flere fordele for virksomheden. Først og fremmest kan det være med til at skabe et sammenhængende og professionelt look, når medarbejderne er i arbejdstøjet. Det kan også hjælpe med at øge medarbejdernes følelse af tilknytning til virksomheden, og det kan også være med til at skabe en følelse af fællesskab blandt medarbejderne. Det har stor værdi for mange mennesker at være en del af noget større og følelsen af at være en del af en virksomhed og dets team vil udelukkende motivere medarbejderne. Lysten til at gå på arbejde og gøre et godt stykke arbejde vil skabe en god stemning blandt medarbejderne. Derudover er profilbeklædning som sagt med til at øge synligheden og genkendeligheden af virksomhedens brand. Hvis medarbejderne for eksempel bærer profil tøj til en konference, møde , messe eller andre arrangementer, kan det være med til at tiltrække opmærksomhed og skabe interesse for virksomheden. Dette vil på sigt kunne give potentielle kunder, som vil skabe en stigning i virksomhedens omsætning.