Find din cykel online og spar penge

I dag kan du med fordel finde din nye cykel online. Der findes et hav af webshops der sælger cykler online. Men sådan har det ikke altid været. Det er først i løbet af de sidste par år at online salg af cykler er eksploderet.

Det hang måske sammen med at cykler var noget man gerne ville afprøve før man købte dem. Samtidig med at en cykel faktisk koster mange penge, gør det cykel købet til et overvejet køb modsat et impulskøb.

Men webshops i dag, er blevet meget bedre til at give køber et reelt indtryk af cyklen. Fx ved at have mange produktbilleder, en god beskrivelse, specifikationer så som højde mål mm. Hertil er der mange cykel webshops hvor du kan finde en video, og se cyklen i aktion.  

Så i dag er der faktisk ikke noget i vejen med at købe en cykel online. Du har fuld returret som ved et almindeligt køb i butik. Og ofte er dit onlinekøb forbundet med en fysisk butik / cykel værksted. Hvilket kan blive en sort fordel, hvis du fx skal have lappet din cykel efter noget tid. Det er også en stor fordel hvis du ønsker at returnere cyklen at du kan bytte cyklen i en butik nær dig.

En anden fordel ved at købe online er udvalget. Udvalget af cykler og udstyr er som regel meget større online, og du har også et bedre overblik over dette udvalg end hvis du besøgte en fysisk butik.

Prisen er bestemt også en faktor, da prisen på en cykel online samt prisen på en cykel købt i en butik, kan varierer meget. Faktisk spare du ofte 10-20% på at købe din cykel online frem for i en butik. Da onlinepriserne ofte er forskellige fra priserne i butikken. Det skyldes som regel at der er større konkurrence.

Ønsker du stadigvæk at afprøve cyklen inden køb, vil det give mening at vælge en cykel fra en butik, der ligger nær dig. Eller fx en kæde som Jupiter cykler der har butikker i hele landet. Det vil gøre det let for dig at afprøve cyklen inden køb, samt give dig mulighed for let refundering, samt et sted at få lavet reperationer og service lokalt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *