Få styr på buret til din gnaver på forhånd

Når familien har besluttet at anskaffe en lille gnaver som kæledyr, er der en række ting I skal have styr på, før gnaveren flytter ind. I skal sammen finde ud af hvor den skal stå. Et bur til en gnaver kan godt fylde, og derfor skal der gøres plads på forhånd. Her vil I også opdage, at det kan være at I havde noget i tankerne som alligevel ikke kan lade sig gøre. Det er netop derfor det er en god ide at gøre ting på forhånd, så man kan undgå at stå i en situation hvor man skal få styr på det hurtigst muligt og i sidste øjeblik, fordi gnaveren allerede er flyttet ind.

Valg af bur og tilbehør

Når I har fundet den plads hvor gnaveren skal stå, er det tid til at vælge et bur samt tilbehør. Her er det bare at gå på udforskning enten i en butik eller på nettet og finde frem til alle de muligheder, I nu kan. Der er et stort udvalg af både bure og forskelligt tilbehør, og derfor kan det sagtens tage noget tid at undersøge hvilke muligheder I ønsker til netop jeres gnaver. Se mere om Gnaverudstyr her.

Det kan også være en god ide at tænke i lidt større størrelser. For når først man har købt et bur, man skal indrette med diverse ting, vil man hurtig finde ud af, at pladsen hurtigt bliver trang. Det kan derfor være et bedre udgangspunkt at have et større bur som man skal indrette. Dette er naturligvis lige så meget for gnaverens skyld, da man heller ikke skal proppe buret alt for meget, så gnaveren nærmeste ikke kan bevæge sig rundt i sit bur.

Legetøj

Legetøj er faktisk en god ide at vente lidt med. Det skyldes netop det som er nævnt i ovenstående afsnit. For det kan være at buret bliver rigeligt fyldt, og så er der altså ikke også plads til legetøj. I kan med fordel derfor vente lidt med legetøjet, som i forvejen ikke er noget der haster.

Mad og godbidder

Til sidst skal i have styr på mad og godbidder. Her er det meget vigtigt at være på forkant så I ikke står og mangler mad eller godbidder når gnaveren flytter ind. Det kan være svært at vide, hvad gnaveren kan lide, men her er der ikke andet for, end at I blot må prøve jer frem og på den måde lære og blive klogere på gnaveren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *