Guide: Studenterfest for dit barn

Dit barn bliver student til sommer, og du vil gerne give dit barn en dag, de aldrig glemmer. Hvordan skal du planlægge festen? Du får her en guide, der måske kan hjælpe dig lidt på vej.

Afstem forventninger med studenten

Som det første er det en god ide at snakke med studenten om, hvilke forventninger han/hun har til festen. Det er dit barns fest, og han/hun vil højst sandsynligt gerne have noget at sige i forhold til planlægningen. Hvem skal inviteres? Hvad skal I spise? Skal der være underholdning? Snak med studenten, så I undgår at gøre noget, som jeres søn/datter synes er superpinligt. Selvfølgelig må der gerne være en overraskelse eller to, men det er altid rart, at I alle er indforstået med, hvad der er no-go, og hvad der er go.

Maden

Hvad skal I spise? Der er mange muligheder, og det afhænger også lidt af, hvor formel jeres fest er. Hvis det er en formel fest, kan I eventuelt leje et cateringfirma, som laver alt maden for jer, så slipper I også selv for at skulle bruge tid i køkkenet, og så kan I fokusere 100% på gæsterne. Er det derimod en uformel fest, hvor det er helt normalt, hvis farmand står og griller i en hawaiiskjorte, så er det selvfølgelig det, I skal gøre. Grillmad er lækkert, og det er også smadderhyggeligt. Du tænker nok allerede på vejret, når du læser ordet grill, men det behøver man faktisk ikke at frygte. Med en Weber bord gasgrill kan man rykke grillhyggen indenfor uden at bekymre sig.

Gaver

Studenten skal naturligvis have en gave. Det behøver slet ikke at være en dyr ting, hvis jeres budget ikke er til det. Gaven afhænger selvfølgelig også meget af personen, som skal have gaven. Hvilke interesser har personen, og hvor er personen i sit liv? Der findes mange personlige ting, som man kan give. Det kan f.eks. være en halskæde, der er graveret eller et andet smykke. Man kan give studenten en rejse, eller du man give studenten noget, der passer til deres fremtid. Hvis han/hun skal læse videre med det samme, og måske står og skal flytte, så kan de få noget til deres nye bolig. Den populære Hoptimist student er blevet en gavetradition i forbindelse med fejringen af en student. Det kunne også være, at din søn/datter skulle have sådan en.

Underholdning

Man behøver selvfølgelig ikke at have underholdning, men det er altid en god ide, især hvis ens underholdning er en succes. Det kan være, at I har lyst til at holde en tale, hvor der både bliver grædt og grint. Man kan også leje underholdning. Det kan være alt fra en sanger til en tryllekunstner eller en komiker. Man kan lave sin egen quiz om studenten, som f.eks. kan handle om, hvem der kender studenten bedst. Man kan også lave hold og lave flere små konkurrencer, hvor der så er en lille præmie til vinderne. Mulighederne er mange, og det er kun fantasien, der sætter grænser.

5 kommentarer

  1. e-commerce Svar

    My spouse and I absolutely love your blog and find a lot of your post’s to
    be exactly I’m looking for. Would you offer guest writers to write content for you personally?
    I wouldn’t mind writing a post or elaborating on a number of the
    subjects you write regarding here. Again, awesome site!

    I saw similar here: sklep and
    also here: e-commerce

  2. najlepszy sklep Svar

    Hey there! Do you know if they make any plugins to
    help with Search Engine Optimization? I’m trying to get my blog to
    rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good success.
    If you know of any please share. Thank you! You can read similar article here: E-commerce

  3. Scrapebox AA List Svar

    Hey there! Do you know if they make any plugins to assist with SEO?
    I’m trying to get my site to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good results.
    If you know of any please share. Many thanks! You can read similar blog
    here: GSA List

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *