Sådan kommer du i gang med træningen igen efter ferien

Er du netop vendt tilbage på arbejdet igen efter en lang og dejlig ferie? Det er de færreste mennesker, der tilbringer deres ferie i det lokale fitnesscenter, og det betyder for mange, at man er kommet i rigtig dårlig form i løbet af ferien. Endvidere drikker man langt mere alkohol, end man normalt ville gøre, når man har fri, ligesom man spiser mere fed og usund mad. Vil du gerne i gang igen med træningen efter ferien, er du kommet til det helt rette sted. Her i artiklen vil du nemlig blive præsenteret for forskellige gode råd til, hvordan du lettere kan begynde at træne igen efter en lang pause.

Du må bestemt ikke starte for hårdt ud

Når man skal begynde på at træne og komme i form igen efter en lang ferie, er det først og fremmest vigtigt, at man ikke starter for hårdt ud. I stedet bør du acceptere, at det tager lang tid at komme i god form, og at det altså ikke sker lige den første dag. Der er mange, der begår fejlen med at tage to timer i fitnesscentret for derefter at løbe en tur på ti kilometer første dag efter ferien, og i så fald vil du hurtigt gå død og miste motivationen. Sørg i stedet for at begynde med at træne igen på en realistisk og rolig måde.

Følg et træningsprogram, hvis du har mistet motivationen

Der er rigtig mange, der oplever, at de har mistet motivationen efter en lang ferie. Er det tilfældet med dig, kan du med fordel begynde at følge et træningsprogram. På den måde kan du få inspiration til en masse nye og gode øvelser, og du kan for eksempel følge et styrketræningsprogram. De fleste mennesker har behov for fornyelse fra tid til anden, og er du  gået død i dine gamle træningsøvelser, kan det derfor være en idé med et træningsprogram.

Meld dig ind i en løbeklub, og mød nye mennesker

Har du svært ved at komme i gang med træningen igen efter en længere pause, kan du også med fordel melde dig ind i en løbeklub. Det kan være rigtig svært at komme ud at løbe af sig selv, men hvis du ved, at andre står og venter på dig, vil du få langt nemmere ved at komme afsted. Det smarte ved en løbeklub er desuden, at du får en helt masse socialt ud af det, da du møder nye mennesker, samtidig med at du kommer i bedre form. Har du behov for lidt ekstra motivation til at træne, er en løbeklub derfor en rigtig god idé.

Sæt nogle realistiske delmål for dig selv

Endelig kan det være en god idé at sætte sig nogle delmål, når du skal i gang med at træne igen efter en lang pause. Der er mange mennesker, for hvem delmål er en rigtig stor motivation. Her er det igen vigtigt, at du ikke sætter urealistiske mål for dig selv, men at du i stedet starter i det små. Det kan for eksempel være, at du skal kunne løbe fem kilometer uden at holde pause, eller at du skal kunne tage flere gentagelser af en bestemt øvelse inden for en bestemt periode.

10 kommentarer

  1. sklep online Svar

    Wow, marvelous blog layout! How lengthy have you ever been blogging for?
    you made blogging look easy. The full glance of your
    website is excellent, let alone the content! You can see similar:
    e-commerce and here sklep online

  2. najlepszy sklep Svar

    Hello my loved one! I wish to say that this article is amazing, great
    written and come with almost all vital infos. I’d like to see
    extra posts like this . I saw similar here: Sklep online

  3. najlepszy sklep Svar

    Hello there! Do you know if they make any plugins to help with Search Engine Optimization?
    I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good gains.
    If you know of any please share. Many thanks! You can read similar article
    here: E-commerce

  4. Scrapebox AA List Svar

    Hi! Do you know if they make any plugins to help with SEO?
    I’m trying to get my site to rank for some targeted keywords
    but I’m not seeing very good results. If you know of any please share.

    Many thanks! You can read similar art here: GSA Verified List

  5. Preok Svar

    Entre los pronósticos del Mundial de USA, México y Canadá y como uno de los objetivos del año para futbolistas de renombre -tengan o no opciones realistas de ganar el Mundial con su selección- apostar a qué jugador será Bota de Oro en el Mundial es otro de los mercados más atractivos que podrás encontrar en las casas de apuestas. Como no podía ser de otro modo, los mejores futbolistas del planeta aparecen en las cuotas a máximo goleador del Mundial. El duelo será un partido con trampa para los lo de Jorge Sampaoli que han llegado a Rusia sin jugar ningún amistoso previo y se ven las caras con unos vikingos con traje de cenicienta. Eso sí, Leo Messi es un valor seguro y más después de su buena temporada goleadora.
    https://git.industra.space/dietertocal1975
    En este post te traemos una reseña completa sobre los diferentes aspectos que caracterizan a la casa de apuestas deportivas Bodog Perú. La meta es determinar si resulta conveniente y seguro hacer apuestas con dinero real en este sitio. Cadastre-se agora em bodog e comece a aproveitar os benefícios do Bodogers! También tengo una captura de pantalla de la apuesta que hice en Bodog que puedes ver que se resolvió como “Perdida”. BALONLATINO » Casa de apuestas » bodog apuestas: Descubre todo lo que ofrece en el 2024 Revisamos las casas de apuestas que operan en Chile para comprobar cuáles aceptan PayPal como método de pago. Ahora que conoces las destacadas por nuestros especialistas, es hora de elegir. En Apuesta Legal creemos que la mejor casa de apuestas es la que mejor se adapta a tu perfil de apostador. Puedes elegir uno de estos sitios de apuestas o, por qué no, ¡probar todos y quedarte con tu favorito!

  6. Karissa64 Svar

    Wow, incredible weblog structure!
    How lengthy have you been running a blog for? you make running
    a blog glance easy. The whole glance of your web site is great, as neatly as
    the content material! I read similar here prev next and it’s was
    wrote by Charise82.

  7. Randall90 Svar

    Wow, wonderful weblog layout!
    How long have you ever been blogging for? you made running a
    blog glance easy. The overall look of your website is fantastic, let
    alone the content! You can read similar here prev
    next and those was wrote by Elijah93.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *